PROBE-BOMBĂ: DEPUTATA RUXANDA GLAVAN de la CHIȘINĂU se întreabă: Cum să crezi acest guvern și “statisticile” lor?? Manipulări și minciuni evidente!

CHINA-VIRUS

Și eu ce spuneam? Oameni buni! Nu va testați! Probabilitatea sa va inventeze ori sa va introducă virusul e de 90 procente. Evitați pe cat e posibil instituțiile medicale. E o farsa la scara globală regizata de oculta mondiala. Îndracitii ăștia se prăpădesc de ras. Farsa le reușește.

RUXANDA GLAVAN :

🔴Parlamentul obligă deputații din Parlamentul Republicii Moldova să dea testul la Covid-19 doar la Laboratorul ANSP. Oameni de stat, la un laborator de stat – parcă toate-s bune până aici, doar că: 🆘 Luni, șase angajați, medici și asistenți medicali de la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău au dat analizele la același laborator al ANSP și au ieșit cu rezultate pozitive. Panicați și stresați, oamenii au mers la un laborator privat, au plătit banii proprii, au repetat testul și le-a dat – negativ. S-au întors la ANSP, au dat testul a treia oară și, de această dată, le-a ieșit negativ ❌‼️ ❓❓L-am întrebat astăzi în Plenul Parlamentului pe directorul Agenției Naționale de Sănătate Publică, cum explică acest caz, însă n-a apucat să ne minuneze cu vreo explicație. Doamna președintă a Parlamentului i-a sărit grijulie în ajutor și a răspuns în locul lui, refuzând să-i conecteze microfonul. ♦️ Cum să crezi acest guvern și “statisticile” lor?? Manipulări și minciuni evidente! ♦️ Mai josnic și mai murdar de-atât nu se poate! Veți intra în istorie cu tot artefactul pe care l-ați generat! ⤵️ Acum, vă dați seama cum se desenează statisticile despre evoluția pandemiei în Moldova? Vă dați câte minciuni îndrugă ei la tribune, în timp ce zeci de lucrători medicali se sting pentru că statului îi este în cot de ei?😡 Pandemia a avansat la nivel global pentru că autoritățile chineze au ascuns informațiile despre existența ei. Acum, guvernarea din R.Moldova le ia locul chinezilor și ne minte pentru a lăsa falsa impresie că ei țin situația sub control. ‼️Grupul parlamentar PRO MOLDOVA cere ca directorul Agenției Naționale de Sănătate Publică să prezinte în regim de urgență explicații publice pe marginea acestui subiect, iar în cazul în care se constată că instituția a greșit, să-și ceară SCUZE PUBLICE de la cei 6 lucrători medicali de la IMU, iar apoi să-și dea demisia‼️

Lasă un răspuns