ULTIMA ORĂ: PROTESTE pentru LIBERTATE în ROMÂNIA – 15-18 Mai. În ce ORAȘE vor avea loc PROTESTELE ?

germania proteste

Începând de mâine se organizează proteste și în România. Pagina care le organizează este Frontul Civic ComunAcesta este manifestul lor:

*

Manifestul Protestatarilor

Manifest 15 mai, 2020 – în stradă pentru adevăr, libertate și pedepsirea infractorilor. Românii cer în mod pașnic, la unison:

1. Prezentarea opiniei publice, într-un mod transparent și lipsit de echivoc a informațiilor științifice care să ateste că virusul COVID-19 există și că a fost identificat în mod corect, respectând pașii și standardele curente din domeniul epidemiologic.

2. Prezentarea opiniei publice, într-un mod transparent și llipsit de echivoc, a informațiilor științifice care stau la baza testelor folosite pentru diagnosticarea cu COV1D-19, care să includă date despre ratele de succes/eșec la diagnostic. Dat fiind că testarea pozitivă cu COV1D-19 are implicații sociale directe și poate chiar penale, orice lipsă de acuratețe în aceste teste poate duce la drame umane ireversibile.

3. Prezentarea opiniei publice, într-un mod transparent și llipsit de echivoc, a dovezilor care stau la baza statisticilor oficiale de c0r0navirus, respectând intimitatea famililor implicate. Cerem în mod special clarificarea modului de raportare a cazurilor cu comorbidități drept decese de C0V1D-I9. Cum a fost stabilită cauza finală a morții, drept COV1D-19?

4. Începerea de urgență a procedurilor de autopsiere a cazurilor de decese suspecte de COV1D-19, cu respectarea măsurilor de siguranță, pentru identificarea cauzelor REALE ale deceselor.

5. Încetarea presiunilor la adresa medicilor, în ce privește comunicarea despre și diagnosticarea COV1D-19.

6. Reînceperea tratamentelor bolnavilor cronici și gestionarea urgențelor medicale într-un mod care să nu le pună viața în pericol, sub pretextul ”apărării de infecția cu COVID-19”. Este absurd și inuman să avem cazuri de pacienți lăsați să moară cu zile sub pretextul unei pandemii/epidemii cu statistici incerte.

7. Încetarea hărțuirii și presiunilor la adresa presei, sub pretextul fals al luptei împotriva ”fake news”-urilor. Nu avem nevoie de cenzură care să ne răpească dreptul de a DECIDE SINGURI ce este adevărat și ce este fals. Abrograrea tuturor deciziilor ANCOM de blocare a accesului la anumite publicații online.

8. Anchetarea și tragerea la răspundere a tuturor făptuitorilor care au încălcat legile și constituția prin instituirea decretului stării de urgență și a tuturor măsurilor ulterioare acestuia, cu complicitatea Parlamentului. CCR a constatat că “forul legiuitor avea obligația de a-l supune controlului parlamentar, iar prin hotărârea adoptată să sancționeze exercitarea ultra vires (în afara atribuțiilor- n.n.) a competențelor legale de către Președintele României, doar o atare hotărâre fiind susceptibilă de contestare la Curtea Constituțională, în baza art.146 lit.l) din Constituție”.

9. Demisia Președintelui, a Prim Ministrului, a Guvernului și sancționarea parlamentarilor complici la emiterea și impunerea decretelor și OUG-urilor ilegale care au încălcat și confiscat drepturile românilor, permițând abuzurile din perioada stării de urgență.

10. Sancționarea tuturor celor care se fac complici ai infracțiunilor mai sus menționate: instituțiile publice, medicii corupți care au făcut uz de fals pentru falsificarea statisticilor, canalele oficiale de comunicare.

11. Anularea tuturor acordurilor semnate de România cu 0MS, organizație finanțată de Bill Gates și alți filantropi ale căror interese le impune abuziv la nivel global. Nu suntem de-acord cu aplicarea unor măsuri dictate de o organizație îndoielnică ce are în spate interese financiare private și care a declarat stare de pandemie fără a avea un temei real.

Eveniment București: https://tinyurl.com/y7wc86cj
Eveniment Cluj: https://tinyurl.com/y9q976dq
Eveniment Brașov: https://tinyurl.com/ycxluwje
Eveniment Sibiu: https://tinyurl.com/y9d6tpht

București

RECOMANDĂRI PRACTICE:
1️⃣ Amenzi & Intimidări
👉 Primăria Municipiului București a fost notificată cu privire la desfășurarea manifestației de pe 15 mai de către OCHR și Pentru Viata in Romania.

👉 Până pe data de 18 mai, nu există niciun act normativ care să reglementeze starea de alertă. Chiar și atunci când va intra în vigoare starea de alertă, CCR a precizat deja clar că ea este legală doar dacă „acțiunile și măsurile dispuse pe durata stării de alertă nu vizează restrângerea exercițiului unor drepturi sau a unor libertăți fundamentale”.

Așadar, conform legii, eventualele amenzi sau măsuri luate împotriva cetățenilor cu încălcarea drepturilor și libertăților fundamentale din Constituție, pe perioada cât nu exista instituită o stare de alertă, sunt ilegale. O amendă pe durata protestelor, doar pentru faptul că cineva protestează, nu are cadrul legal.

Orice încercare de intimidare, intervenție în forță sau dispersare a manifestanților este, de asemenea, ilegală și poate fi atacată în instanță cu garanția că acțiunea va fi câștigată.

👉 Aduceți cu voi decizia CCR care atestă că președintele, guvernul și parlamentul au încălcat constituția prin decretul stării de urgență, a OUG-urior care au urmat și a stării de alertă în cazul în care se încalcă drepturi sau libertăți fundamentale. Descărcați de aici: https://tinyurl.com/yayhglbk

2️⃣ Evitarea infiltraților & agitatorilor
Flash News! Serviciile sunt TOT timpul peste TOT. Indiferent că protestul s-ar desfășura pe 16, 17 sau 18 mai, serviciile vor fi acolo. Nu e ca și cum își iau liber sâmbătă sau duminică.

👉 Organizați-vă eficient, adunați-vă cât mai mulți la 17:00 în Piața Victoriei și fiți cu ochii pe eventualii infiltrați – persoane îmbrăcate in civil, cu menirea de a sparge protestele. Dacă depistați astfel de persoane, este necesar ca toți cei din jurul lor sa se depărteze, să se lase la pământ, astfel încât persoanele respective sa fie imediat depistate de organele de ordine. Ele trebuiesc fotografiate, deoarece nu mare ar fi surpriza sa fie parte undercover a vreunei instituții.

👉 Fiți pașnici și civilizați. Nu mergem la război așa cum se vehiculează pe internet în mesaje menite să sperie lumea și să facă oamenii să stea acasă din frica generată de niște avertismente extrem de exagerate.

4️⃣ Ce cerem?
👉 Manifestul zilei de 15 mai este aici https://tinyurl.com/y8tm9hbw.

Materiale grafice & Mesaje

👉 Aduceți mesaje și semne CLARE despre drepturile încălcate, despre informatiile false oferite de autoritati, despre pedepsirea tuturor celor care au pus în scenă încălcarea drepturilor omului în România. Să ne exprimăm ideile CLAR, VIU și HOTĂRÂT! În acest fel, dacă presa va transmite manifestația, le va fi greu să-i deformeze scopul așa cum o face de obicei. Idei de bannere & pancarte aici:
https://tinyurl.com/y74ut5j2

5️⃣ Ce facem?
👉 Colaborați, fiți pașnici, civilizați și fiți uniți. Dacă se adună prea puțină lume pentru un protest static, se poate pleca în marș auto & biciclete, în coloană, pe traseul Piața Victoriei – Universitate – Parlamentul României – retur. Vă puteți ajuta unii pe alții, cei care au mașini îi pot invita pe alții cu ei.

👉 S-ar putea să nu fim mulți. Nu fiți dezamăgiți. Oamenilor încă le este frică sau sunt debusolați de ceea ce se întâmplă. Treptat, vor înțelege și vor conștientiza că este vital să iasă în stradă pentru a-și apăra drepturile și pentru a elimina corupția din președenție, guvern, parlament, instituții publice și massmedia centrală. Nu se oprește totul în ziua de 15. Continuăm oricât de mult timp va fi nevoie.

👉 Filmați și faceți fotografii. Trimiteți-ne filmări și poze în mesaj privat pe pagină.

👉 Nu lăsați pe nimeni să-și însușească vocea voastră! Revendicați-vă puterea personală! Uniți-vă și apărați-vă drepturile!

Dacă nu o vom face acum, nu ni le va da nimeni înapoi. Oamenii din toată lumea sunt deja în stradă împotriva acestei demagogii și a limitării drepturilor fundamentale.

Gata cu mafia din politică, massmedia centrală și instituțiile publice! #ToatePartideleAceeașiMizerie

Eveniment București: https://tinyurl.com/y7wc86cj
Eveniment Cluj (amânat pentru data de 17 mai): https://tinyurl.com/y9q976dq
Eveniment Brașov: https://tinyurl.com/ycxluwje
Eveniment Sibiu: https://tinyurl.com/y9d6tpht

Cluj-Napoca

👉Duminica 17 Mai, ora 18:00

👉Cluj-Napoca start in parcarea Vivo, Traffic jam 🚙🚲🚗🚲🚙🚲🚗🚲
Ne plimbam cu 10km/h cu masinile sa bicicletele si transmitem mesajul in siguranta.

👉Aduceți mesaje CLARE despre drepturile încălcate, despre informatiile false oferite de autoritati, despre pedepsirea tuturor celor care au pus în scenă incalcarea drepturilor omului în România.
👉Organizați-vă eficient, adunați-vă cât mai mulți la 17:00 și puneți-vă în mișcare în coloană astfel încât să fiți greu de dispersat.
👉 Aduceți cu voi decizia CCR care atestă că președintele, guvernul și parlamentul au încălcat constituția prin decretul stării de urgență și OUG-urile care au urmat. Descarcati de aici: https://tinyurl.com/y72bv7x6
👉 Comunicați-ne prin comentarii sau mesaj privat ce alte acțiuni se organizează în afară de Cluj-Napoca si Bucuresti. Vom face o listă și le vom anunța pe pagină astfel încât lumea să afle de mișcările inițiate în fiecare oraș.

Fiecare om este un lider si liber! Nu așteptați să-și însușească NIMENI vocea voastră! Revendicați-vă puterea personală!

RESPECTATI CONSTITUTIA, DOMNILOR!

Argumente pentru care acest marș este necesar

Curtea Constituțională a României a anulat Ordonanțele Militare decretate de către Președintele României, împreună cu Guvernul și cu complicitatea Parlamentului, care restrâng drepturile omului deoarece au fost adoptate cu încălcarea art.115 alin.(6) din Constituție, întrucât prin conținutul lor normativ au vizat restrângerea exercițiului unor drepturi și libertăți fundamentale (dreptul de proprietate, dreptul la muncă și protecție socială, dreptul la informare, libertatea economică).

De asemenea CCR a declarat neconstituțional Art 28 din OUG 1/1999, care introducea amenzile pentru încălcarea regimului stării de urgență, deoarece “stabilirea faptelor a căror săvârşire constituie contravenţii este lăsată, în mod arbitrar, la liberă apreciere a agentului constatator, fără că legiuitorul să fi stabilit criteriile şi condiţiile necesare operaţiunii de constatare şi sancţionare a contravenţiilor. Totodată, în lipsa unei reprezentări clare a elementelor care constituie contravenţia, judecătorul însuşi nu dispune de reperele necesare în aplicarea şi interpretarea legii, cu prilejul soluţionării plângerii îndreptate asupra procesului-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei.” motiv pentru care cer admiterea plângerii, și anularea procesului verbal de contravenție citat.”

În același mod, s-a dorit extinderea restricțiilor prin declararea unei stări de alertă, care, din nou, prin sesizarea făcută de către Avocatul Poporului la CCR, s-a dovedit a fi neconstituțională.
Oficialii acuză CCR, în loc să ofere oamenilor drepturile fundamentale pe care Constituția le garantează fiecărui om.

De asemena, următorul pas este instituirea unei dictatori medicale la nivel înalt: oamenii vor fi testați la intrările în magazine și dacă vor avea o temperatura normală de 37°C, vor fi considerați suspecți și vor fi obligați să se testeze cu chiturile de teste COlD. Teste pe care Marea Britania a refuzat sa le mai folosească deoarece sunt nesigure și arată valori fals pozitive, adică cei considerați asimptomatici e posibil să fie arestați în resorturile de carton fără să fie infectați. De altfel, s-a dovedit faptul că testele pot fi pozitive pe capre și pe un anumit un fruct.

În același mod, dictatura medicală se va extinde, pe fondul acestei “pandemii”, deoacere se aduce în discuție inventarea unui nou v@ccin care să fie folosit pe întreagă populație. Legea v@ccinarii obligatorii va accentua starea de criză deoarece aduce noi presiuni asupra populației, cu amenzi neconstituționale și abuzuri față de cei care vor refuza să se injecteze cu un v@ccin experimental. Încă de la începutul stării de criză s-a argumentat că această “pandemie” este motivul perfect pentru a trasforma un act medical într-un act administrativ. Oamenii nu sunt obiecte și organismul uman este diferit de la om la om, este datoria medicului să informeze pacientul și împreună cu el să decidă ce este mai bine pentru el. De asemenea, o serie de vaccinuri vor deveni obligatorii iar amenzile vor ajunge chiar și până la 10.000 RON în caz de refuz. Binele impus, înseamnă abuz!

Surse:
https://tinyurl.com/y9xfj9hr
https://tinyurl.com/umk3wxj
https://tinyurl.com/qpy2d6l
Legea v@ccinarii:
https://tinyurl.com/yc6yh62k

Brașov

Pe 15 mai, de la orele 17:00 facem marș auto! Pornirea este din Centrul Civic (in fata la Asirom; vis-a-vis de Liceul Meșotă) -> Hidromecanica -> Toamnei -> Bdul Victoriei -> Gara -> Sala Sporturilor -> Bdul Al Vlahuta -> ITC -> Bdul Saturn -> McDonalds -> Calea Bucuresti -> Spitalul Judetean -> Toamnei -> Liceu Meșotă -> Bdul Grivitei -> Onix -> Bdul 13 Decembrie -> Faget -> Gara si se va relua traseul de cate ori este nevoie. Cerem pașnic și în cor:

1️⃣ Transparență: dovezile cazurilor de c0r0navirus care stau la baza statisticilor oficiale precum și dovezi cu privire la veridicitatea deceselor de C0V1D-I9.

2️⃣ Pedepsirea tuturor făptuitorilor care au încălcat legile și constituția prin instituirea decretului stării de urgență și a tuturor măsurilor ulterioare acestuia, cu complicitatea Parlamentului. CCR a constatat că “forul legiuitor avea obligația de a-l supune controlului parlamentar, iar prin hotărârea adoptată să sancționeze exercitarea competențelor legale de către Președintele României, doar o atare hotărâre fiind susceptibilă de contestare la Curtea Constituțională, în baza art.146 lit.l) din Constituție”.

Parlamentarii ar fi trebuit să își ceară scuze imediat poporului pe care îl reprezintă și ale cărui interese trebuia să le protejeze.

Cea mai bună cale de a-și cere scuze ar fi fost moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban și suspendarea președinteui Iohannis pentru abuz în serviciu și vătămare gravă a drepturilor și intereselor legitime a cetățenilor români. Nu a făcut-o. Așadar, oamenii cer demisia președintelui, a guvernului și sancționarea parlamentarilor complici la emiterea și impunerea decretelor și OUG-urilor ilegale care au încălcat și confiscat drepturile românilor, permițând abuzurile din perioada stării de urgență.

3️⃣ Sancționarea tuturor celor care se fac complici ai infracțiunilor mai sus menționate: instituțiile publice, medicii corupți care au făcut uz de fals pentru falsificarea statisticilor, canalele oficiale de comunicare.

4️⃣ Anularea tuturor acordurilor semnate de România cu 0MS, organizație finanțată de B1ll Gate$ și alți filantropi ale căror interese le impune abuziv la nivel global. Nu suntem de-acord cu aplicarea unor măsuri dictate de o organizație îndoielnică ce are în spate interese financiare și care a declarat stare de pandem1e fără a avea un temei real.

RECOMANDĂRI PRACTICE IMPORTANTE:
👉 Aduceți mesaje CLARE despre drepturile încălcate, despre informatiile false oferite de autoritati, despre pedepsirea tuturor celor care au pus în scenă incalcarea drepturilor omului în România.
👉 Aveți cu voi decizia CCR care atestă că președintele, guvernul și parlamentul au încălcat constituția prin decretul stării de urgență și OUG-urile care au urmat. Descărcați de aici: https://tinyurl.com/y72bv7x6
👉 Organizați-vă eficient, adunați-vă cât mai mulți la 17:00 în Centrul Civic.
👉 Filmați și faceți fotografii.
❕ Fiecare om liber este un lider! Nu așteptați să-și însușească NIMENI vocea voastră! Revendicați-vă puterea personală! Uniți-vă și apărați-vă drepturile!

Dacă nu o vom face acum, nu ni le va da nimeni înapoi. Oamenii din toată lumea sunt deja în stradă împotriva acestei demagogii și a limitării drepturilor fundamentale

Gata cu mafia din politică, massmedia centrală și instituțiile publice! #ToatePartideleAceeașiMizerie

Proteste Pentru Libertate 15-18 Mai