DE-ABIA ACUM ÎNCEPE! Companiile TEHNOLOGICE au început să dezvolte instrumente de „implementare” a DISTANȚĂRII SOCIALE. Vom fi SUPRAVEGHEAȚI cu „DRONE PANDEMICE”!

Drone pandemie

În timp ce polițiștii din Marea Britanie și forțele de ordine din SUA recurg, în contextul actual al pandemiei de coronavirus, la drone fabricate în China, contestate de apărătorii drepturilor civile, numeroase companii tehnologice s-au pus deja pe treabă. Și încearcă să dezvolte instrumente mai sofisticate, care vor permite forțelor de ordine, ca parte a măsurilor Big Brother, să aplice mai eficient regulile de „distanțare socială”, impuse de autorități.

Dezvoltatorul de software californian Landing AI a creat deja un software de supraveghere video care urmărește oamenii și dă imediat alarma dacă se apropie prea mult unul de celălalt. „Landing AI a dezvoltat un instrument de detectare a distanțării sociale activat de AI, care poate depista dacă oamenii păstrează o distanță sigură unul de celălalt, prin analizarea fluxurilor video în timp real de la aparatul foto”, anunță cu mândrie compania într-un comunicat.

https://www.activenews.ro/externe/De-abia-acum-incepe-Companiile-tehnologice-au-inceput-sa-dezvolte-instrumente-de-„implementare-a-distantarii-sociale.-Vom-fi-supravegheati-cu-„drone-pandemice-161143