CORONAVIRUS- SCENARIUL EXERCIȚIULUI GEOSTRATEGIC GLOBAL

CHINA-VIRUS

 

Pentru cei care încă nu și-au izolat complet intelectul de realitate, unii autori încearcă să își transmită punctul de vedere despre schimbările semnificative  în țară și în lume. Aici am transmis pur și simplu câteva teze din publicarea  Lyudmilei Ryabichenko. Ea atrage atenția asupra puternicului tapaj mediatic despre coronavirusul notoriu. Un zgomot care probabil acoperă doar un anumit program socioeconomic și politic.

Esența materiei este următoarea. La data anunțării oficiale a Pandemiei 2020, în lume existau doar 16.000 de bolnavi și 4.600 de morți. Apoi, a fost inițiată isteria coronavirusului. Ideea principală sugerată este „lumea pe care o cunoaștem va înceta să mai existe”.
Totuși, aceasta nu a fost o idee nouă. În 2006, Larry Brilliant – o persoană destul de cunoscută în ceea ce privește promovarea ideilor globalizării, a făcut o prezentare despre pericolele epidemiei. În opinia sa, o pandemie ar trebui să provoace inevitabil prăbușirea economiei din diferite țări și sisteme de sănătate, izolarea de sine a statelor, sărăcirea populației, precum și o „interdicție a mobilității” și falimentul călătoriilor aeriene internaționale de pasageri.

Raportul Scenariilor Fundației Rockefeller pentru viitorul tehnologiei și dezvoltării internaționale (mai 2010) a făcut patru predicții. O opțiune este „o lume cu o conducere mai autoritară, cu o inovație limitată și o rezistență din ce în ce mai mare a cetățenilor”. Începutul ar trebui să fie o pandemie a „virusului necunoscut”, care va provoca panică, ajiotaj masiv în magazine și farmacii, achiziționarea de alimente și măști medicale, în viitor. – falimentul transportatorilor internaționali și „moartea turismului internațional”.

Conform acestei opțiuni, administrația americană va refuza carantina și nu va interzice călătoriile aeriene, ceea ce va duce la o creștere a epidemiei la nivel mondial, în timp ce China își va închide instantaneu frontierele și va impune carantina strictă.

Autoritățile chineze vor obliga populația să poarte măști obigatoriu, temperatura corpului va fi verificată la intrările în magazine și gări. Drept urmare, purtarea măștilor va deveni permanentă și obligatorie, mișcarea va fi limitată, iar autoritățile vor fi obligate să introducă sisteme de control total asupra rezidenților, inclusiv o evaluare a stării lor de sănătate și financiare.

După terminarea pandemiei, restricțiile și controlul nu vor fi ridicate și lumea va deveni „mai gestionabilă”. Treptat, statele vor extinde domeniul de control asupra rezidenților, vor introduce identificatori biometrici, vor reglementa strâns sectoarele economice vitale, vor crește ordinea și creșterea economică, dar vor „bloca” activitatea antreprenorială. Rusia și India vor introduce standarde interne stricte pentru controlul și certificarea inovațiilor IT, iar SUA și UE vor face o descoperire în dezvoltarea și difuzarea tehnologiilor din întreaga lume.

Printre inovațiile planificate ale societății post-pandemice se numără scanere funcționale de rezonanță magnetică (IRM) pe aeroporturi și locuri publice care vor fi utilizate „pentru a detecta un comportament anormal” (intenție antisocială); crearea unui nou ambalaj „inteligent” pentru alimente și băuturi, ținând cont de amenințările pandemice; screeningul de sănătate ca o condiție prealabilă pentru ieșirea dintr-un spital sau închisoare; Tehnologii de teleprezență pentru populațiile ale căror călătorii sunt limitate.

Cu toate acestea, în timp, rigurozitatea multor reguli va începe să provoace o nemulțumire publică largă, ceea ce va provoca revolte împotriva guvernelor și a granițelor stabilite. Astfel, virusul este folosit ca o amenințare, frica ca motivator, controlul total ca „bun salvator”. Atunci acest „bun de economisire” începe să se joace împotriva administrațiilor locale și să provoace neascultarea.

Există o altă idee interesantă exprimată în documentele Fundației Rockefeller. Ea constă în furnizarea fiecărui locuitor al planetei cu un identificator digital (ID).

Un sistem informațional unic ar trebui să „digitalizeze” și să combine datele personale ale fiecăruia și să îi atribuie un „număr unic pe toată durata vieții”. Setul minim de informații specificate: pașaport, educație, adresa de reședință, locul de muncă, starea financiară, starea de sănătate, date biometrice.

Un alt punct al programului de utilizare a ID-ului este monitorizarea vaccinării obligatorii. Fundația Bill și Melinda Gates, în parteneriat cu Banca Mondială, OMS și producătorii de vaccinuri, pledează pentru vaccinarea obligatorie a fiecărui nou-născut în așa-numita lume în curs de dezvoltare. Adică vorbim, se pare, despre „reducerea numărului inferior” în numele „bunăstării universale”. Cu toate acestea, vaccinarea poate fi folosită și pentru cipare.

Următoarea direcție a „dezvoltării” este trecerea la „lumea banilor digitali”, din nou sub pretextul „combaterii epidemiilor”. Deci, carantina care a căzut brusc asupra diferitelor popoare are un scenariu similar cu închiderea frontierelor, măști și mănuși, restricții de mișcare, distrugerea rapidă a întreprinderilor mici și mijlocii, un șoc rapid lanivelul conștiinței și distrugerea economiei statului național.

În etapa prăbușirii URSS, locuitorii Rusiei și a altor state post-sovietice au fost deja supuși unui „curs de tratament” prin „proiecte economice” similare, dar apoi au construit pur și simplu o „piață dezvoltată”, iar acum va fi organizată o „societate digitală”  feudal-sclavagistă.

China este în fruntea globalizării de acest gen, de acum încolo codurile QR (roșu, galben, verde – în funcție de infecție) sunt obligatorii acolo, în ciuda faptului că au învins virusul. Este foarte probabil să nu se oprească aici, deoarece „virusii au capacitatea de a face mutații”.

Care sunt perspectivele proiectului „formei virale a globalizării”? Se pare că epilogul intenționează  să fie o chipare totală a sclavilor, fie o „revoluție a demnității” totale, care va crea foarte „statul planetar unitar”, în mod firesc, condus de un „conducător înțelept”. Astfel, întrebarea devine relevantă: viitorul apropiat este o „baracă electronică” locală sau o comunitate de națiuni.

Și aceasta, de fapt, nu mai este o figură de stil, deoarece proiectul a început. În Rusia, aproximativ 0,02% din cazuri din numărul total de rezidenți. Cu toate acestea, catedralele și cimitirele sunt închise, întreprinderile mici și mijlocii sunt „lovite”, parada este anulată, parcurile și locurile de joacă sunt închise, educația copiilor și tinerilor s-a oprit, dar au apărut codurile QR. Conștiința cetățenilor este spălată cu diligență prin repetitoarele de televiziune.

Și e, după „STAȚACASĂ” și introducerea codurilor de ieșire necesare, „reformele digitale” vor continua.

Și aceasta nu este  o figură de vorbire. Semnificația planului este foarte simplă: o persoană rațională va trebui în cele din urmă să fie transformată într-un „animal de companie”, atunci acest animal va fi numerotat, inventariat și cipată. Și mai departe, este complet controlabil. Ficție? Nu, totul este prezentat în rapoarte. Și până acum nu există disonanțe.

kv-journal.su