A declarat CHINA întregii LUMI un RĂZBOI biologic. 11 pași adevărați ai CHINEI

China coronavirus

În ultimele zile, se discută în mod constant problema modului în care China ar putea duce la îndeplinire una dintre cele mai mari escrocherii din istoria lumii. Ce este de fapt un coronavirus? Ce consecințe așteaptă lumea? Fiecare va face singur concluziile.

Cum a păcălit China lumea?0

În ultimele trei luni, multe lucruri „interesante” s-au întâmplat în China. Puți toț factorii cap la cap oferă o imagine destul de intrigantă a Imperiului Ceresc ca manipulator global în fața unei amenințări create artificial. Să ne uităm la argumentele care au circulat recent în întreaga lume.

China s-a pregătit pentru război biologic
China a declarat un război biologic pentru întregii lumi. Fără agresiune și folosirea armelor, a reușit să pună întreaga lume în genunchi. Virusul de care se tem toți s-a răspândit pe toată planeta. Dar asta nu este totul. Ceea ce s-a întâmplat se întâmplă și cu siguranță se va întâmpla în următoarele câteva luni, a doborât cele mai mari economii din lume.
Chinezii au făcut exerciții militare
China a amenințat cu o „lovitura de răspuns” asupra Statelor Unite dacă pun în aplicare o nouă lege care să sprijine Taiwanul. În ultimele săptămâni, China a intensificat exerciții militare în apropiere de Taiwan, unde Xi Jinping a amenințat că va invada.
China introduce întărirea dictaturii sale digitale
Aproape toate aspectele vieții cetățenilor din țară sunt monitorizate și controlate îndeaproape. China a creat un sistem pentru stabilirea rapidă a tuturor contactelor din rețelele sociale, care se aplică atât persoanelor fizice, cât și monitorizării contactelor dintre oameni. Autoritățile știu cu cine se întâlnesc, când și unde s-au mutat și cu cine au discutat.
Chinezii au identificat aproape toți imigranții ilegali și a expulzat pe ea mai mare parte din țără
Paradoxal, de fapt, acest lucru s-a făcut la cererea majorității imigranților. Prin urmare, în multe cazuri nici măcar nu a fost necesar să se utilizeze vreun mijloc de constrângere. Cei care n-au informat despre sine  au fost ușor identificați.
China a dezvoltat și implementat un mecanism de control în masă și fără compromisuri în toată țara.

Peste 1,5 miliarde de persoane au fost puse în carantină.
A fost adoptată o lege care interzice consumul de animale sălbatice.
Întreaga lume și-a dat seama cât de mult depinde de China
Majoritatea lanțurilor de aprovizionare din lume au fost suspendate – acesta a fost unul dintre impulsurile unei mari crize globale.
Poliția chineză și serviciile de intervenție de urgență au început să utilizeze vehicule aeriene fără pilot și echipamente de urmărire automatizate în cantități mari.
A fost dezvoltat un sistem de imagistică termică în masă cu calcul automat de date anomale. Algoritmii camerelor video sunt actualizați cu algoritmii de recunoaștere a feței (monitorizarea utilizării măștilor de protecție).
Foarte rapid, în timpul unei pandemii, sistemele de livrare automată au fost create și lansate.
A fost dezvoltat un sistem de lagăre de concentrare.
Protestele din Hong Kong s-au încheiat. Influența guvernului Hong Kong a crescut.

„Cireașa de pe tort”
Se pare că China depășește încet criza. Restul lumii, din păcate, nu . De asemenea, puțin indică faptul că criza va fi rapid eliminată. Paralizia globală afectează literalmente toată lumea, indiferent de rasă, origine sau statut social.

China a cumpărat la prețuri foarte mici acțiunile multor companii străine care încă mai funcționau în jurisdicția lor, crescând astfel influența.

Să nu uităm că multe dintre cele mai noi tehnologii produse de chinezi au scos din funcțiune majoritatea partenerilor dependenți, inclusiv la cele mai înalte niveluri de putere din multe țări ale lumii.