ISTORIA SECRETĂ, INTERZISĂ pentru MASS-MEDIA a CORONAVIRUSULUI

The-Secret-History-of-Coronavirus

ARMA BIOLOGICĂ CORONAVIRUSUL: Cum China a furat coronavirusul din Canada și s-a înarmat cu el

Anul trecut, a fost capturată o încărcătură misterioasă ilegală cu Coronavirus care provenea din Canada. Urmele au dus până la agenții chinezi care lucrează într-un laborator canadian. O anchetă ulterioară făcută de GreatGameIndia a constatat că agenții erau legați de  programul de război biologic chinez, care ar fi provocat o scurgere de virus care a provocat un focar de coronavirus în Wuhan. (Acest raport privind armele biologice ale coronavirusului a provocat grave controverse internaționale și este suprimat activ de o parte din mass-media.)

Coronavirus Bioweapon

O mostră de  SARS în Arabia Saudită
Pe 13 iunie 2012, un bărbat din Arabia Saudită, în vârstă de 60 de ani, a fost internat într-un spital privat din Jeddah, Arabia Saudită, cu istoric de febră, tuse, expectorație și lipsă de respirație. Nu a avut antecedente de boală cardiopulmonară sau renală, nu a primit medicamente pe termen lung și nu a fumat.

Virusologul egiptean, dr. Ali Mohamed Zaki, a izolat și identificat un coronavirus necunoscut anterior la plămâni acestuia. După ce diagnosticul de rutină nu a reușit să identifice agentul cauzal, Zaki l-a contactat pe Ron Fouchier, virusolog de frunte la Centrul Medical Erasmus (EMC) din Rotterdam, Olanda, pentru consultanță.

Abnormalities on Chest Imaging of the Saudi patient infected with Coronavirus

Fouchier a secvențiat virusul dintr-un eșantion trimis de Zaki. Fouchier a utilizat o metodă de reacție în lanț în timp real a polimerazei (RT-PCR) cu spectru larg, pentru a testa caracteristicile unui număr de coronavirusuri cunoscute pentru a infecta omul.

Canadian Lab Acquires Coronavirus Sample

Acest eșantion Coronavirus a fost achiziționat de directorul științific Dr. Frank Plummer (cheia investigației Coronavirus Frank Plummer a fost recent asasinat în Africa) din Laboratorul Național de Microbiologie din Canada (NML) din Winnipeg direct de la Fouchier, care l-a primit de la Zaki. Se presupune că acest virus a fost furat din laboratorul canadian de către agenții chinezi.

India in Cognitive Dissonance Book by GreatGameIndia

GreatGameIndia
@GreatGameIndia
· 5 februarie 2020
Răspuns la @GreatGameIndia
TREBUIE CITIT

TRANSCRIPT al interviului exclusiv realizat de @Geopolitics_Emp cu expertul Bioweapons Dr. Francis Boyle despre originile #Coronavirus. Dr Boyle a elaborat Legea Bioweapons din SUA pentru Convenția Bioweapons, urmată de numeroase țări. Https: //greatgameindia.com/transcript-bioweapons-expert-dr-francis-boyle-on-coronavirus/ ..

TRANSCRIPT: Expert Bioweapons Dr. Francis Boyle Cu privire la Coronavirus | GreatGameIndia
Transcrierea interviului cu expertul Bioweapons Dr. Francis Boyle despre originile armamentului de război biologic Wuhan Coronavirus din 2019.

greatgameindia.com

GreatGameIndia
@GreatGameIndia
#FrankPlummer – renumit om de știință al Laboratorului Național de Microbiologie din Canada, bazat în Winnipeg, cheie pentru investigația # Coronavirus a murit în condiții misterioase în Africa. El a fost cel care a primit eșantion Saudi SARS Coronavirus care a fost transportat prin contrabandă în Wuhan https: //greatgameindia.com/frank-plummer-canadian-lab-scientist-key-to-coronavirus-investigation-assassinated/

Frank Plummer – Omul de știință canadian cheia investigării coronavirusului asasinat în Africa? | …
Frank Plummer, omul de știință – cheie, al Laboratorului canadian de la Winnipeg, pentru investigarea Coronavirus, a fost asasinat în condiții misterioase.

Laboratorul canadian
Coronavirus a ajuns la instalația canadiană NML Winnipeg din 4 mai 2013 de la laboratorul olandez. Laboratorul canadian a mărit stocurile de virus și l-a folosit pentru a evalua testele de diagnostic utilizate în Canada. Oamenii de știință din Winnipeg au lucrat pentru a vedea ce specii de animale pot fi infectate cu noul virus.

Cercetările au fost realizate în colaborare cu laboratorul național al Agenției canadiene de inspecție a alimentelor, Centrul Național pentru Boli de Animale exotice, care este găzduit în același complex ca Laboratorul Național de Microbiologie.

National Microbiology Laboratory, Canada

Laboratorul Național de Microbiologie (Centrul științific canadian pentru sănătatea omului și animalelor) din St. Arlington din Winnipeg. Wayne Glowacki / Winnipeg Free Press 22 octombrie 2014
NML are o istorie lungă de a oferi servicii complete de testare pentru coronavirusuri. Acesta a izolat și a furnizat prima secvență de genom a coronavirusului SARS și a identificat un alt coronavirus NL63 în 2004.

Acest laborator canadian cu sediul în Winnipeg a fost vizat de agenții chinezi în ceea ce poate fi denumit spionaj biologic.

Spionaj biologic chinez
În martie 2019, în condiții misterioase, o expediere de viruși excepțional de virulenți de la NML-ul Canadei a ajuns în China. Evenimentul a provocat un scandal major, cu experți în domeniul războiului care se întrebau de ce Canada trimite viruși letali în China. Oamenii de știință de la NML au spus că virusurile extrem de letale sânt o potențială armă biologică.

În urma investigațiilor, incidentul a făcut ca urmele să ducă la agenții chinezi care lucrau la NML. Patru luni mai târziu, în iulie 2019, un grup de virusologi chinezi au fost impuț  cu forța să plece de la Laboratorul Național de Microbiologie din Canada (NML). NML este singura unitate de nivel 4 din Canada și una dintre doar câteva din America de Nord, echipată pentru a face față celor mai grave boli ale lumii, inclusiv Ebola, SARS, Coronavirus etc.

Xiangguo Qiu – Agentul chinez de bio-război
Omul de știință NML, care a fost expulzat din laboratorul canadian împreună cu soțul ei, un alt biolog și membrii echipei sale de cercetare, se crede că este un agent chinez de bio-război Xiangguo Qiu. Qiu a fost șeful Secției de dezvoltare a vaccinurilor și terapii antivirale din programul de patogeni speciali de la LMN din Canada.

Xiangguo Qiu este un om de știință chinez de excepție născut în Tianjin. A primit în primul rând diploma de medic în cadrul Universității Medicale Hebei din China în 1985 și a venit în Canada pentru studii universitare în 1996. Mai târziu, a fost afiliată la Institutul de Biologie Celulară și la Departamentul de Pediatrie și Sănătatea Copilului din Universitatea din Manitoba , Winnipeg, nu este implicată în studierea agenților patogeni.

Dr. Xiangguo Qiu - Chinese Biological Warfare Agent

Dr. Xiangguo Qiu, agentul chinez de război biologic care lucrează la Laboratorul Național de Microbiologie, Canada
Dar s-a produs o schimbare, totuși. Din 2006 studiază viruși puternici în NML-ul din Canada. Virusii expediați de la NML în China au fost studiați de ea în 2014, de exemplu (împreună cu virușii Machupo, Junin, Febra Rift Valley, Febra Hemoragică Crimeea-Congo și Hendra).

Infiltrarea în laboratorului canadian
Dr. Xiangguo Qiu este căsătorită cu un alt om de știință chinez – Dr. Keding Cheng, afiliat și el la NML, în special „Core Science and Technology”. Dr. Cheng este în primul rând un bacteriolog care a trecut la virusologie. Cuplul este responsabil de infiltrarea în NML-ul Canadei cu mulți agenți chinezi, studenți dintr-o serie de instituții științifice chineze legate direct de Programul de război biologic al Chinei, și anume:

Institutul de Medicină Veterinară, Academia de Științe Medicale Militare, Changchun
Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, Regiunea Militară Chengdu
Institutul de Virusologie Wuhan, Academia Chineză de Științe, Hubei
Institutul de Microbiologie, Academia Chineză de Științe, Beijing

Chinese Researchers Caught Stealing Coronavirus From Canadian Lab

Surse spun că Xiangguo Qiu și soțul ei Keding Cheng au fost înlăturați de la Laboratorul Național de Microbiologie din Winnipeg la 5 iulie 2019. De atunci, Universitatea din Manitoba și-a încheiat programările, i-a redesemnat pe studenții absolvenți iar  studenții și profesorii au fost avertizate despre călătorii în China. (Premiile inovării ale guvernatorului general)
Toate cele patru instituții sus-menționate în domeniul de război biologic chinez au colaborat cu Dr. Xiangguo Qiu în contextul virusului Ebola, Institutul de Veterinar Militar s-a alăturat și a unui studiu asupra virusului febrei Rift Valley, în timp ce Institutul de Microbiologie s-a alăturat unui studiu asupra virusului Marburg . În mod evident, medicamentul utilizat în ultimul studiu – Favipiravir – a fost testat anterior cu succes de Academia Chineză de Științe Medicale Militare, cu denumirea JK-05 (inițial un brevet japonez înregistrat în China deja în 2006), împotriva Ebola și viruși suplimentari .

Cu toate acestea, studiile efectuate de Dr. Qiu sunt considerabil mai avansate și aparent vitale pentru dezvoltarea armelor biologice chineze în cazul în care sunt incluse viruși Coronavirus, Ebola, Nipah, Marburg sau Rift Valley.
Ancheta canadiană este în desfășurare și rămân întrebări dacă livrările anterioare către China ale altor viruși sau alte preparate esențiale, au avut loc între 2006 și 2018, într-un fel sau altul.

Dr. Xiangguo Qiu with her team at Canada's National Microbiology Laboratory

Dr. Gary Kobinger, fost șef al agenților patogeni speciali (dreapta) și Dr. Xiangguo Qiu, om de știință de cercetare (a doua de la dreapta) s-au întâlnit cu dr. Kent Brantly și dr. Linda Mobula, profesor asistent la Școala de Medicină Johns Hopkins și medicul care a administrat ZMapp lui Brantly în Liberia când a fost infectat cu Ebola în timpul focarului 2014-16. (Înscris de Health Canada)
Dr. Xiangguo Qiu a colaborat și în 2018 cu trei oameni de știință de la Institutul de Cercetări Medicale din cadrul Armatei SUA din Boli Infecțioase, Maryland, studiind imunoterapia post-expunere pentru doi virusuri Ebola și virusul Marburg la maimuțe; un studiu susținut de Agenția SUA pentru Reducerea Amenințărilor de Apărare

Coronavirusul Wuhan
Dr. Xiangguo Qiu a efectuat cel puțin cinci călătorii în cursul anului școlar 2017-18 către laboratorul național de biosiguranță Wuhan menționat mai sus al Academiei Chineze de Științe, certificat pentru BSL4 în ianuarie 2017. Mai mult, în august 2017, Comisia Națională de Sănătate din China au aprobat activități de cercetare care implică virusuri cu febră hemoragică Ebola, Nipah și Crimeea-Congo în unitatea Wuhan.

Întâmplător, laboratorul național de biosiguranță Wuhan este situat la doar 20 km distanță de piața fructelor de mare din Huanan, care este epicentrul focarului Coronavirus supranumit Wuhan Coronavirus.

The Wuhan National Biosafety Laboratory is located about 20 miles away from the Huanan Seafood Market

Laboratorul național de biosiguranță Wuhan este situat la doar 20 km distanță de piața fructelor de mare din Huanan, epicentrul focarului Coronavirus
Laboratorul național de biosiguranță Wuhan este amplasat la unitatea militară chineză a Institutului de Virologie Wuhan, legată de Programul de război biologic din China. Acesta a fost primul laborator din țară conceput să îndeplinească standardele la nivelul biosecurității-4 (BSL-4) – cel mai ridicat nivel de riscuri biologice, ceea ce înseamnă că ar fi calificat pentru a trata cei mai periculoși agenți patogeni.

În ianuarie 2018, laboratorul a fost operațional „pentru experimente globale cu agenți patogeni BSL-4”, a scris Guizhen Wu în revista Biosecuritate și Sănătate. „După un incident de scurgere de laborator al SARS în 2004, fostul Minister al Sănătății Chinei a inițiat construirea laboratoarelor de conservare pentru agenți patogeni la nivel înalt, precum SARS, coronavirus și virus gripal pandemic”, a scris Guizhen Wu.

Arma biologică Coronavirus
Institutul Wuhan a studiat coronavirusurile în trecut, inclusiv tulpina care cauzează sindromul respirator sever acut sau SARS, virusul gripal H5N1, encefalita japoneză și dengue. Cercetătorii de la institut au studiat, de asemenea, germenul care provoacă antrax – un agent biologic dezvoltat odată în Rusia.

„Coronavirusurile (în special SARS) au fost studiate în institut și sunt ținute probabil în acesta”, a spus Dany Shoham, un fost ofițer de informații militare israelian care a studiat biowarfare-ul chinez. El a spus. „SARS este inclus în programul chinez BW, în general, și este tratat în mai multe facilități pertinente.”

James Giordano, profesor de neurologie la Universitatea Georgetown și coleg senior în Biowarfare la S.U.A. Comandamentul pentru operațiuni speciale, a declarat că investițiile tot mai mari ale Chinei în bio-știință, etica mai slabă în jurul editării genelor și a altor tehnologii de vârf și integrarea dintre guvern și mediul academic lărgește spectrul acestor agenți patogeni .

Acest lucru ar putea însemna un agent ofensiv sau un germen modificat, eliberat de reprezentanți, pentru care numai China are tratament sau vaccin. „Acesta nu este, în sine, război”, a spus el. „Dar ceea ce face este să folosească capacitatea de a acționa ca salvator global, care creează apoi diferite niveluri de dependențe macro și microeconomice și bio-puteri.”

Programul de război biologic din China
Într-o lucrare academică din 2015, Shoham – din cadrul Centrului pentru Studii Strategice din Sad-Bar-Ilan – afirmă că peste 40 de instalații chineze sunt implicate în producția de arme biologice.
GreatGameIndia
@GreatGameIndia
Se consideră că Programul Chinez de Război Biologic include o gamă completă de agenți chimici și biologici tradiționali, cu o mare varietate de sisteme de livrare, inclusiv rachete de artilerie, bombe aeriene, pulverizatoare și rachete balistice cu rază scurtă de acțiune. #coronarovirus http://greatgameindia.com/chinas-biologic-warfare-program/ …

Programul Rise of China Biological Warfare | GreatGameIndia
Programul Chinei de Război Biologic este considerat a fi într-o etapă avansată care include capacități de cercetare și dezvoltare, producție și armament.
Academia Chineză de Științe Medicale Militare a dezvoltat de fapt un medicament Ebola – numit JK-05 – dar nu s-a divulgat prea puțin despre acesta sau despre posesia virusului de către unitatea de apărare, ceea ce a determinat speculațiile celulelor Ebola ale acesteia să facă parte din arsenalul biologic de război din China, a declarat Shoham pentru Poșta Națională.

Ebola este clasat ca agent de bioterorism „de categoria A” de către Centrele de Control și Prevenire a Bolilor din S.U.A., ceea ce înseamnă că ar putea fi transmis cu ușurință de la persoană la persoană, ar duce la rate mari de deces și „ar putea provoca panică”. CDC listează Nipah ca o substanță de categoria C, un agent patogen emergent care ar putea fi conceput pentru diseminarea în masă.
Programul de război biologic din China este considerat a fi într-o etapă avansată care include capacități de cercetare și dezvoltare, producție și armament. Se consideră că inventarul său actual include întreaga gamă de agenți chimici și biologici tradiționali cu o mare varietate de sisteme de livrare, inclusiv rachete de artilerie, bombe aeriene, pulverizatoare și rachete balistice cu rază scurtă de acțiune.

Armele Biotehnologiei
Strategia națională a Chinei de fuziune militar-civilă a evidențiat biologia ca prioritate, iar Armata de Eliberare a Poporului ar putea fi în fruntea extinderii și exploatării acestor cunoștințe.

China sponsorizează cercetările privind armele Biotehnologiei în pregătirea unui nou domeniu de război – o parte a războiului Chinei pentru Dominanța Biologică
PLA urmărește aplicații militare pentru biologie și examinează intersecții promițătoare cu alte discipline, inclusiv știința creierului, supercomputarea și inteligența artificială. Din 2016, Comisia Militară Centrală a finanțat proiecte pentru științele militare ale creierului, sisteme biomimetice avansate, materiale biologice și biomimetice, îmbunătățirea performanței umane și biotehnologie „concept nou”.

În 2016, un cercetător de doctorat AMMS a publicat o disertație, „Cercetarea evaluării tehnologiei de îmbunătățire a performanței umane”, care a caracterizat CRISPR-Cas ca fiind una dintre cele trei tehnologii primare care ar putea stimula eficacitatea de luptă a armatei. Cercetarea de sprijin a analizat eficiența medicamentului Modafinil, care are aplicații în îmbunătățirea cognitivă; și la stimularea transcranială magnetică, un tip de stimulare a creierului, susținând totodată că „marele potențial” al CRISPR-Cas ca „tehnologie de descurajare militară în care China ar trebui să„ preia inițiativa ”în dezvoltare.

În 2016, valoarea potențială strategică a informațiilor genetice a determinat guvernul chinez să lanseze Banca Națională Genetică, care intenționează să devină cel mai mare depozit din aceste date. Acesta își propune „să dezvolte și să utilizeze resursele genetice valoroase ale Chinei, să protejeze securitatea națională în domeniul bioinformaticii și să sporească capacitatea Chinei de a profita de culmile strategice de comandă” în domeniul Războiului Biotehnologiei.

Interesul armatei chineze pentru biologie ca domeniu emergent al războiului este ghidat de strategi care vorbesc despre potențiale „arme genetice” și posibilitatea unei „victorii fără sânge”.

Aceast material a fost publicat integral într-una dintre cele mai mari rețele de știri TV din lume – NTDTV.

Coronavirus Bioweapon – How China Stole Coronavirus From Canada And Weaponized It

Lasă un răspuns