ACUZAȚII GRAVE: ȘEFUL Organizației Mondiale a Sănătății i-a ajutat pe CHINEZI să ascundă izbucnirea EPIDEMIEI de CORONAVIRUS, permițând răspândirea coronavirusului în întreaga lume!

OMS China

În plină criză mondială, principalul for internațional care ar trebui să dirijeze lupta împotriva coronavirusului este condus de un individ mediocru, care, în aceste zile, este acuzat că i-a ajutat pe liderii de la Beijing să ascundă situația dezastruoasă din China, ba chiar i-a și lăudat pentru transparență.
Pentru prima oară în istoria, Organizația Mondială a Sănătății este condusă de un individ care nu are pregătirea necesară, iar cartea sa de vizită este jenantă în comparație cu cea a miilor, zecilor de mii de doctori care astăzi se luptă să salveze vieți omenești.
Etiopianul Tedros Adhanom Ghebreyesus a studiat biologia la Universitatea din Asmara, Eritreea, dacă numele vă spune ceva. Probabil că nu, cei mai mulți dintre noi am auzit despre Etiopia și Eritreea când cu foametea care a devastat aceste țări. Tânărul Tedros și-a făcut repede drum în Ministerul Sănătății din Etiopia, grație activității politice, în cadrul Frontului de eliberare a poporului Tigray, ce figurează ca organizație teroristă!
Ce ne interesează pe noi la ora actuală sunt acuzațiile că a închis ochii la catastrofa din Wuhan, după o întâlnire cu liderul chinez Xi Jinping, din luna ianuarie. De ce? Simplu, China investește masiv în Etiopia, pe care o dorește un cap de pod pentru politica sa în Africa. Nu întâmplător, Etiopia a ajuns să fie supranumită „Mica Chină” în Estul Africii.  Pentru cei care se impresionează că ne trimite marele popor chinez un transport de măști de protecție, în Etiopia guvernul de la Beijing a investit zeci de miliarde de dolari, așa că nu era nebun domnul Tedros să-l supere pe Xi Jinping!
Potrivit publicației americane „The Hill”,  Tedros a tras de timp, a alertat lumea mult prea târziu asupra pandemiei și a preferat să facă jocuri politicianiste, fără rușine.
Un exemplu grăitor este reacția sa indignată atunci când, la sfârșitul lunii ianuarie, președintele american Donald Trump a decis suspendarea zborurilor din și către China. Vai, dar restricțiile nu sunt bune, a țipat atunci șeful OMS. Mai mult, el a îndemnat celelalte state SĂ NU URMEZE exemplul american și să nu întrerupă legăturile cu China!

Șeful OMS i-a ajutat pe chinezi să ascundă PERICOLUL CORONAVIRUSULUI!

Lasă un răspuns