RECOMANDĂRILE MEDICULUI ITALIAN Lydia Rota Vender privind EPIDEMIA de CORONAVIRUS

coronavirus afacere

Cel mai important este să împiedici virusul din nasofaringe să coboare în trahee și în plămâni
Recomandările medicului italian Lydia Rota Vender privind epidemia de coronavirus, pe care OMS a recunoscut-o ieri ca o pandemie, sunt diseminate în mod activ pe internet. Va fi util ca toată lumea să știe:

„Virusul de panică nu poate fi oprit, ci doar informațiile pot opri panica. Infecția cu coronavirus nu provoacă o răceală cu nasul curgător sau tuse umedă. Tusea uscată este un semn distinctiv al noului virus.

Virusul nu rezistă la căldură și moare rapid dacă este expus la temperaturi peste 26-27 de grade, așa că băuturile calde, cum ar fi tincturi, bulion sau doar apă caldă ar trebui consumate din abundență pe parcursul zilei, aceste lichide calde neutralizează virusul. Evitați să beți apă cu gheață sau să beți cu gheață (cuburi).

Dacă o persoană infectată strănută în fața noastră; la trei metri distanță virusul nu ajunge la noi.

Când virusul se află pe suprafețe metalice, acesta trăiește aproximativ 12 ore, astfel încât după atingerea suprafețelor metalice, cum ar fi uși, aparate, balustrade de transport etc., mâinile trebuie spălate și dezinfectate cu gel de alcool.

Virusul poate trăi pe haine și țesături de la 6 la 12 ore, detergenții obișnuiți îl distrug, dar este recomandat ca elementele care nu pot fi spălate zilnic să fie expuse la soare și virusul să moară. Primul virus provoacă dureri în gât și senzație de uscăciune. Acest simptom poate dura de la 3 la 4 zile.

Virusul se răspândește prin umiditatea prezentă în căile respiratorii, coboară în trahee și în plămâni, provocând pneumonie care durează aproximativ 5 sau 6 zile. Pneumonia se manifestă prin temperatură ridicată și scurtă respirație, frigul clasic nu este însoțit de un astfel de efect. În acest caz, este necesară utilizarea imediată a medicamentelor anti-pneumonie. Cum poți evita infecția.

Transmiterea virusului apare de obicei cu o infecție directă. După atingerea țesuturilor sau a materialelor pe care este prezent virusul, spălați-vă pe mâini.

Virusul trăiește pe mâinile noastre doar aproximativ 10 minute, dar se pot întâmpla multe în acest timp, frecând ochii, atingând nasul – acest lucru permite virusului să vă pătrundă în gât. Prin urmare, pentru binele nostru și pentru binele tuturor, spălați-vă mâinile foarte des și dezinfectați-le.

Puteți gargara cu soluții dezinfectante care elimină sau minimizează cantitatea de virus care poate intra în gât, iar acesta va fi îndepărtat înainte de a intra în trahee și apoi în plămâni. Dezinfectați tastatura, mouse-ul computerului, volanul mașinii. Trebuie să avem grijă de noi înșine și de binele altora.

AVERTIZĂRI NOI

Un nou coronavirus nu poate prezenta semne de infecție timp de multe zile până la care este imposibil de aflat dacă o persoană este infectată. Dar când apare febră, se observă 50% fibroză la plămâni, este prea târziu pentru tratamentul preventiv!

Experții din Taiwan oferă un test simplu în fiecare dimineață: inspirați profund și țineți-vă respirația timp de 10 secunde. Dacă faceți acest lucru fără tuse, fără dificultăți și / sau senzație de sufocare etc., acest lucru indică faptul că nu există fibroză în plămâni și indică absența infecției.

În aceste momente critice, este necesar să efectuați un astfel de exercițiu în fiecare dimineață într-un mediu cu aer curat. Acest lucru este recomandat și de medicii japonezi care tratează eficient COVID-19.

Cu toții trebuie să ne asigurăm că gura și gâtul nostru sunt întotdeauna ude, ar trebui să bea o înghițitură de apă cel puțin la fiecare 15 minute.

DE CE?

Chiar dacă virusul intră în apă sau alte fluide prin gură, trece prin esofag direct în stomac, unde acizii stomacali îl distrug. Dacă nu luați suficientă apă în mod regulat, virusul poate intra în trahee, ceea ce este periculos.

https://newizv.ru/news/science/12-03-2020/glotok-vody-kazhdye-15-minut-vrachi-dayut-novye-sovety-po-profilaktike-koronavirusa?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com&utm_campaign=dbr

Lasă un răspuns