ATENȚIE: Cum a ÎNVINS CORONAVIRUSUL la DOMICILIU Renumita ACTRIȚĂ OLGA KURILENCO. Ce MEDICAMENTE trebuie să ia UN BOLNAV ?

coronavirus Veste

Olga Kurylenko continuă tratamentul pentru infecția cu coronavirus: actrița este pusă în carantină acasă la Londra și ia medicamente prescrise de medicii ei. „James Bond girl”, în vârstă de 40 de ani, a luat legătura cu fanii și a publicat o nouă fotografie pe Instagram. Olga a fost fotografiată cu o mască medicală și a împărtășit vești bune despre sănătatea ei.

– Salut tuturor! Mă simt mai bine astăzi. Temperatura mea a trecut! – a scris pacienta vedetă.

Kurilenko a informat pe rețeaua socială acum trei zile că era bolnavă de coronavirus. Actrița a împărtășit o poveste sfâșietoare: temperatura ei a sărit la 39 de grade, s-a simțit foarte rău. Însă medicii din Londra au refuzat să o spitalizeze. Medicii și-au argumentat refuzul prin faptul că spitalele sunt aglomerate și au pus doar pacienți mult mai grei care luptă pentru viață într-un spital. Olga a fost trimisă acasă, luându-i testul de coronavirus. Testul a fost pozitiv.

Timp de aproape o săptămână, la Kurilenko s-a menținut o temperatură mai mare de 38 de grade. Dar acum se reface. Într-o nouă postare pentru Instagram, actrița a descris în detaliu ce medicamente ia.

„Mi s-a spus să iau paracetamol în cazul în care am o temperatură prea mare și dureri severe”, a scris Olga.  Iata ce beau:

Acidul pantotenic – Vitamina B5 – este vital pentru sănătate. Ca toate vitaminele B complexe, vitamina B5 ajută organismul să transforme alimentele în energie.

Vitamina E este un nutrient esențial solubil în grăsimi, cu proprietăți antiinflamatorii. Vitamina E ajută la menținerea sistemului imunitar, a funcției celulare și a sănătății pielii. Este un antioxidant care combate eficient efectele radicalilor liberi cauzate de metabolismul alimentar și de toxinele din mediu.

Vitamina C – Ei bine, asta este de la sine înțeles.

Curcumina (sau turmericul) este un antiinflamator, antioxidant.

Zincul – ajută sistemul imunitar să combată bacteriile și virusurile.

De asemenea, iau  argintul coloidal, dar vă rugăm să fiți atenți: unele site-uri au avertizări că este posibil să nu fie potrivit pentru toată lumea și pot provoca reacții adverse. ”

Actrița bolnavă recunoaște că habar nu are de unde a luat coronavirusul. Infecția poate rămâne mult timp pe diverse suprafețe – de exemplu, pe mânerele ușilor. Poate că Olga a fost în contact cu unul dintre pacienți, dar acum nu-și poate aminti cu cine cu exactitate.

Sursa: kp.md