DOSAR ULTRASECRET: De ce VLADIMIR PUTIN a fost în ISRAEL pentru a participa la forumul “Păstrăm memoria despre Holocaust ? Este VLADIMIR PUTIN bolnav de CANCER ?

Putin Israel

De ce a fost Putin în Israel. De ce acuză Polonia de antisemitism?

New York Post: Putin are cancer pancreatic
Publicația americană PageSix.Com, o anexă la popularul tabloid New York Post, a publicat o coloană a jurnalistului Richard Johnson, în care raportează zvonuri despre o boală gravă a președintelui rus Vladimir Putin.

Johnson, referindu-se la sursele sale, raportează despre cancerul pancreatic – „una dintre cele mai mortale forme ale bolii”. Publicația sugerează că „graba lui Putin” cu „invazia Ucrainei” este cauzată tocmai de boala sa.

Tratamentul lui Vladimir Putin este realizat de un anumit medic de 84 de ani din fosta Germania de Est, pe care Putin îl cunoaște din activitatea sa din Dresda. Ca tratament, se folosesc steroizi care explică aspectul  lui Putin, scrie ziarul.

NY Post menționează, de asemenea, publicarea veteranului armatei britanice Crispin Black, în care a explicat decizia de a-l elibera pe Mikhail Khodorkovsky din dorința lui Putin de a-și „limpezi conștiința” pe fondul bolii.

„Sursele susțin că Putin a mai rămas trei ani de viață, iar el încearcă să lase în urmă o moștenire sub formă de extindere a granițelor rusești, precum Peter I sau Stalin”, scrie ziarul, fără să citeze dovezi sau dovezi fiabile