AVERTISMENT pentru PREȘEDINTELE IGOR DODON: SUA au impus sancțiuni personale împotriva lui Plahotniuc pentru acte de corupţie. Familia Plahotniuc are interdicţie de a intra în SUA

plahotniuc-dodon

SUA au impus sancțiuni personale împotriva lui Plahotniuc și a familiei sale. Mulțumim Guvernului SUA că a dat curs solicitării noastre de a-l pedepsi, făcând astfel dreptate cetățenilor țării noastre. Igor Dodon, care încearcă să preia sistemul corupt al lui Plahotniuc, trebuie sa ia aminte – mai devreme sau mai târziu, cei care comit crime împotriva propriului popor vor fi pedepsiți.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text care spune „You Retweeted Secretary Pompeo @SecPo... 19m Vladimir Plahotniuc's corrupt actions undermined the rule of law and severely compromised the independence of democratic institutions in #Moldova. Today, publicly designate him. The U.S. stands with Moldova in its fight against corruption. 90 327 1,183”

SUA poate oferi ceea ce nu pot ruşii – sancţiuni împotriva persoanelor implicate în acte de corupţie. De astăzi familia Plahotniuc are interdicţie de a intra în SUA. Este un cadou de Anul Nou, oferit de SUA cetăţenilor din Moldova. Între timp justiţia noastră doarme.
Această interdicţie este doar unul din instrumente. Mai sunt şi altele: arestarea proprietăţilor şi banilor deţinuţi în SUA, interzicerea de a face plăţi în dolari SUA (practic nimereşti în lista neagră la toate băncile din lume).
Propaganda rusă se chinuie de câţiva ani să împingă ideea că Plahotniuc nu acţiona de capul lui, dar chipurile era controlat de la Washington. Scopul ruşilor era să denigreze imaginea SUA, asociindu-i cu Plahotniuc, care este detestat de absoluta majoritate a cetăţenilor din Moldova. Sancţionându-l pe Plahotniuc, SUA distruge şi teoriile propagandistice ale Kremlinului.
Sancţiunile de azi sunt o atenţionare şi pentru guvernarea actuală de la Chişinău. „You can run, but you can’t hide” (poţi fugi, dar nu te poţi ascunde).

Lasă un răspuns