Președintele DODON vinde MOLDOVA RUSIEI și TURCIEI. Prețul – FEDERALIZAREA R. MOLDOVA

Dodon pupa mana lui Putin

Dupa itrevederea cu Erogan noi l-am așteptat pe Dodon ca sa ne raspunda de ce nu a cerut eliberarea profesorilor turci de la liceul ”Prometeu” si ce e cu promsiunea de a ceda aceasta institutie de invățămant privata personal sefului statului turc.

Dar Dodon, știind că va fi întâlnit cu proteste pe aeroportul Chisinau pe care l-a vandut rușilor,  a preferat litoralul turcesc de unde va zbura la Kremlin pentru a raporta isprava.

Ce vre,de fapt, Dodon? Acest individ lacom care se gandeste la propria înavuțire vrea să ne sacrifice. El  creeaza doua republici – Transnistria, supusa Rusiei, și Gagauzia, supusa – Turciei avand asigurarea ca ele vor elimina astfel Romania din Marea Neagra si nu vor permite rantsformarea ei in aliatul strategic cel mai sigur al SUA in acest centru geostrategic de o importanta cardinala pentru viitorul Planetei.

Dodon este instruit de ex-ministtrul de externe al asa-numitei rmn, pe nume Litkai. El va gasi un nou Kostenko. Caci razboiul de pe Nistru a inceput cu provocarile lui. A aparut si disparut subit, la comanda Moscovei. Iata cu ce se ocupa:

fragment din declaratia colonelului Kravcenko, luat prizonier in luptele de la Tighina:

Am vazut cum Kostenko, impreuna cu niste soldati, l-au batut pe politistul Valentin Purice, care cazuse prizonier. L-au batut cu pumnii, cu picioarele, cu patul armei.

Apoi l-au batut in picioare de viu pe o cruce de scindura. Kostenko era beat. Isi batea joc de Purice, arzindu-l cu stelutele de la epoleti incinse in foc, pe care i le infigea in cap.

Valentin Purice era viu. Apoi l-au aruncat in Nistru.”

(cadavrul politistului Valentin Purice, ucis la 29 martie, a fost scos din Nistru 2 aprilie)

(Victor Barsan, Masacrul inocentilor, Bucuresti, 1993)

Marturiile Tamarei Barcari, locuitoare a orasului Dubasari:

In Dubasari, gardistii-smirnovisti omoara oamenii, arunca in aer casele. Au fost omorati Alexei Cojocari, Olga Dorofeev, Elizaveta Mosneaga, Mihail Agatiev si multi altii. Foarte multi au disparut fara urme.

Eu nu stiu cati ani avea atunci Dodon, nu ma intereseaza, dar ma doare ca din efortul nostru de a scapa de ocupanti au aparut asemenea specimene desarte care vand si patria pentru a se capatui. Ele vor aparea si de acum inainte, ca asa este lumea, dar o societate e sanatoasa atunci cand ii elimina pe acesti bolnavi care nu invata lectiile istoriei.

Lucrul acesta trebuie sa-l facem noi cat mai repede posibil pentru a nu-i permite sa incendieze casa noastra. Iar el aceasta vrea. Imi amintesc, in timpul conflictului de pe Nistru secesionistii au declarat ca daca se vor retrage, vor incendia tot, nu va ramane  piatra pe piatra din urma lor. Tulburat de-a binelea, Mircea Snegur, mi-a ordonat ca aceasta stire trebuie sa ajunga la Moscova. Isi imagina ca eu sunt directorul ORT-ului. Cum, prin ce metode mi-a reusit e alta poveste, dar stirea a fost plasata in jurnalul de la miezul noptii. Ea i-a cutremurat pe rusi, dar conducerea de la Kremlin a ramas tare pe pozitii. Ne-a creat doua republici de care nu ne-am descotorosit nici pana acum. Dodon intra cu acelasi scenariu. E vorba despre scenariul federalizarii. Iar Putin e si mai feroce decat „democratul” Eltin cu reflexe imperiale.

Dodon intra la paine cu criminalul Litkai

Cel care poarta  panglica  de Colorado in piept ne asigura neincetat ca nu vrea sa destabilizeze situatia in R.M. Dodon Igori Nicolaievici, caci despre el e vorba, spune ca are sotie, copii, ca locuieste la Chisinau, desi  toti stim ca traieste la Moscova..

Scopul lui este de a se spala pe maini in cazul in care vreun nou Kostenko se va deda la provocari. El, demis, va arunca vina pe autoritati care nu au preintampinat conflictul. De ce vor esua? Fiindca nu reusesc sa tina totul sub control in cazul a doua mitinguri non stop cu oameni ce au viziuni diferite. Nimeni nu garanteaza ca printre mercenarii din Transnistria, adusi cu taxiul la Chisinau, nu este un nou Kostenko. De cati este nevie? De 100 de indivizi, nu mai mult. Rusia ii are chiar la Tiraspol, judecand dupa implicarea ei in conflictul din Siria.

Pot contiunua, dar nu vreau sa intimidez sarmanii oameni care dupa miliardul furat mai tremura si cu gandul la viata lor. DAdonii nu vor, in niciun caz sa inteleaga – cu asemenea oameni nu mai reusesti nici integrarea europeana. Nici Unirea intelienta pe care o murseaca ei in corturi nu o realizezi.

 Dodon recruge acum la terorismul politic care déjà este un delict si trebuie sanctionat. Dodon a lansat apelul ca protestatarii sa ia cu asalt presedintia fapt pentru care trebuie sa i se ridice imunitatea parlamentara.

Dodon are scenariu de la Moscova. Dodon a vorbit iarasi despre federalizare  CA UN IMPEDIMENT TOTAL IN PROCESUL DE REINTREGIRE A NEAMULUI. A repetat ca la carte ce l-a invatat criminalul Litskai. El e ferm convins ca vine randul Gagauziei sa blocheze procesul firesc al reintregirii. E perfect constient – daca nu reuseste acum dispare in anonimat fara casa de 8 milioane de lei si va avea soarta lui Yanukovici.

Deci, nu-l vom crede macar 5 secunde. Pe acest individ, la fel ca pe toti oligarhii il doare in cot de tara si de neam – el are complexele inferioritatii in fata UE si a Romaniei. Se „diorgaieste” dupa cum se exprima in mod curent. E timpul sa-l imbracam in camasa de forta si sa-l deferim justitiei.

VASILE GROZAVU

Advertisements

Lasă un răspuns