Incendiile devastatoare din Australia sunt provocate de „încălzirea globală” sau de un „război climatic” declanşat de o putere inamică?

incendii-Australia

Zilele acestea, în afară de tensiunile din Orientul Mijlociu, mai există un eveniment care a făcut multă vâlvă în lume, şi anume incendiile devastatoare din Australia, precum şi temperaturile extrem de ridicate din această ţară. Ecologiştii au estimat moartea în aceste incendii a 500 de milioane de animale, ceea ce mi se pare o cifră cu mult exagerată şi greu de verificat.

În capitala ţării, Canberra, au fost înregistrate pe 4 ianuarie 2020 44 de grade Celsius, un record de temperatură al ultimilor 80 de ani, potrivit Biroului de Meteorologie. În general, în întreaga Australie temperaturile au depăşit 40 de grade Celsius, iar vânturile puternice au alimentat sute de incendii, cele mai multe scăpate de sub control. Metropola Sydney s-a confruntat sâmbătă cu temperaturi record, 48,9 grade Celsius fiind înregistrate în suburbia vestică Penrith. Cel mai populat oraş al Australiei, Sydney se confruntă cu întreruperi de energie electrică după distrugerea de către incendii a două staţii electrice. Zeci de mii de australieni au fost nevoiţi să-şi părăsească sâmbătă locuinţele pentru a fugi din calea incendiilor de vegetaţie, agravate de condiţiile meteorologice catastrofale, informează AFP.

Mulţi ecologişti vor începe să ţină aceeaşi teorie cu „încălzire globală din cauza activităţii umane”, dar mai poate exista o explicaţie la care foarte puţini se gândesc: un război climatic în toată regula. Acum peste 100 de ani, Nikola Tesla descoperă că ionizarea atmosferei poate fi schimbată cu ajutorul unei transmisii de unde radio de joasă frecvenţă (banda 10-80 Hz). Tesla a mai descoperit că, prin variatia frecvenţei radio, se poate provoca fie o ionizare pozitivă, fie una negativă a atmosferei; astfel, undele radio pot avea un impact asupra moleculelor din aer care pot elibera electroni negativi gata să se combine cu hidrogenul şi oxigenul, generand astfel picăturile de ploaie. După sfârşitul celui de-al doilea război mondial, marele matematician John von Neumann împreună cu alţi oameni de ştiinţă au ajuns la concluzia că ar posibilă o modificare deliberată şi controlată a condiţiilor climatice.

De atunci, au început o mulţime de teste guvarnamentale şi militare secrete pentru schimbări climatice. În timpul războiului din Vietnam, din anii ’60, americanii, prin operaţiunea secretă „Popeye” au reuşit să provoace ploi mai intense în zona din Vietnamul de nord (controlat de comunişti), astfel încât să îngreuneze operaţiunile militare ale adversarilor.

Tom Bearden, fost locotenent-colonel în Armata americană, doctor în inginerie nucleară şi matematică, spunea într-un interviu din 1998 că „Anomaliile meteorologice din întreaga lume nu sunt accidentale (…) De exemplu, KGB-ul dispunea de capacităţi de creere a unor căderi masive de ploaie într-o anumită zonă dată, sau de producere de secetă, furtuni sau uragane (…) Pe 4 iulie 1976, ruşii au început o operaţiune masivă şi continuă de transformare atmosferică asupra Americii de Nord”. Interesant e faptul că în 1992, cotidianul „Wall Street Journal” scria despre o firmă rusească „Elate”, care închiria instalaţii pentru modificare climatului pe o rază de peste 150 km pătraţi.

Aşadar, incendiile devastatoare din Australia sunt doar efectele naturale ale „încălzirii globale” sau poate o acţiune a unui război climatic declanşat de ruşi sau de un alt stat? Cu ce scop? Destabilizarea Australiei? Pedepsirea acestui stat? De ce? Sunt multe întrebări şi ipoteze şi niciun răspuns clar…

https://www.lovendal.ro/wp52/incendiile-devastatoare-din-australia-sunt-provocate-de-incalzirea-globala-sau-de-un-razboi-climatic-declansat-de-o-putere-inamica/