CUM SE VA RĂZBUNA IRANUL ? Vor fi activate celulele adormite teroriste HEZBOLLAH din SUA după uciderea generalului iranian SOLEIMANI ?

?????????????????????????????????????????????????????????

Cum spuneam în articolul de azi dimineaţă – Un general iranian de top a fost ucis de o dronă militară, la ordinul lui Trump! Va izbucni războiul dintre Iran şi SUA? – odată cu uciderea unui general de top iranian, Qassem Soleimani, lucrurile pe plan internaţional s-ar putea să se deterioreze. Cum Iranul sprijină organizaţia teroristă Hezbollah din Liban, n-ar fi exclus (din păcate) să asistăm la o serie de atacuri teroriste în mai multe oraşe din SUA, dar şi din Europa.

Astfel, se pare că atât autoritățile din New York, cât și cele din Los Angeles au anunțat că au crescut măsurile de securitate pentru posibile atacuri de răzbunare pe pământ american. Şi asta pentru că Iranul este cunoscut că a plasat celule teroriste „adormite” Hezbollah în toată Europa, dar și în Statele Unite. În 2018, Ali Kourani, un agent Hezbollah arestat şi condamnat, a dezvăluit că reţeaua teroristă Hezbollah din SUA este gata să se activeze oricând dacă este cazul.

Hezbollah nu a atacat niciodată direct în SUA, dar Kourani, care a lucrat pentru Organizația Jihadului Islamic controlată de Hezbollah, a confirmat că a efectuat supravegherea birourilor FBI și ale altor servicii secrete, precum și a Aeroportului Internaţional John F. Kennedy din New York. „În perioada cât a locuit în SUA, Kourani a fost agent operativ al Hezbollahului pentru a ajuta organizația teroristă străină să se pregătească pentru viitoarele atacuri împotriva Statelor Unite”, a declarat la un moment dat John Demers, procuror general adjunct al SUA.

Având în vedere că lumea așteaptă răspunsul Iranului la uciderea lui Soleimani, nu putem decât să sperăm că nu va avea loc niciun atac terorist al lui Hezbollah, în vreun oraş american sau în oricare oraş din această lume…

https://www.lovendal.ro/wp52/dupa-uciderea-unui-inalt-general-iranian-celule-adormite-teroriste-hezbollah-din-sua-sunt-gata-sa-fie-activate-sa-speram-ca-nu/

„Steagul roşu” a fost arborat deasupra unei mari moschei din Iran – simbol al unei bătălii mari care urmează!

Imagine: captura Twitter

După asasinarea generalului iranian Soleimani, la ordinul direct al preşedintelui american Donald Trump, lucrurile au început să se deterioreze în Orientul Mijlociu. În primul rând, Iranul a ameninţat cu represalii; administraţia de la Teheran deja a anunţat că nu va mai respecta limitele privind purificarea uraniului stabilite prin Acordul nuclear semnat cu marile puteri. Asta înseamnă că Iranul îşi poate dezvolta nestingherită programul său de creare de arme nucleare. Dar, nici America nu se lasă mai prejos. Preşedintele Donald Trump a ameninţat cu distrugerea a 52 de ţinte din Iran, dacă această ţară va mai întreprinde vreun atac asupra Statelor Unite (vedeţi articolul meu de ieri, 5 ianuarie 2020 – Preşedintele american Donald Trump a ameninţat că SUA va ataca 52 de ţinte din Iran, dacă regimul de la Teheran se va răzbuna pentru moartea generalului Soleimani).

Din păcate, se pare că în Orientul Mijlociu multă lume se pare că se pregăteşte de un război. O spune şi ultima acţiune a iranienilor: faptul că pentru prima dată în istorie, „steagul roșu” a fost arborat peste cupola Moscheei Jamkaran din „oraşul sfânt” Qom din Iran. „Steagul roşu” este un simbol al războiului, un simbol al unei bătălii mari care urmează. Iar acest steag a fost ridicat pe una dintre cele mai mari și mai importante moschei din „orașul sfânt” Qom…

SIFFAT ZAHRA@SiffatZahra

First Time In The History, Red Flag Unfurled Over The Holy Dome Of Jamkarān Mosque, Qom Iran.

Red Flag: A Symbol Of Severe Battle To Come.

Embedded video

Lasă un răspuns