O ÎNTREBARE pentru ION STURZA: Va începe Procurorul General Alexandr STOIANOGLO marea refornă a procuraturii cu urmărirea penală a fostului Procuror General Eduard HARUNJEN acuzat de a fi complice la UZURPAREA puterii de STAT de către REGIMUL PLAHOTNIUC ?

Ion Sturza

Dacă Alexandr Stoianoglo nu este omul pe care cineva îl poate „mânca pe pâine”.
Nici sistemul, nici politicienii. Stoianoglo nu e „Morari”- cum spune Ion Sturza, atunci primul lucru care ar trebui să-l facă este să-l tragă la răspudere penală pe Eduard Harunjen care a încălcat Legea cu prvire la Procuratură și i-a forțat pe procurori prin teroare internă să lucreze pentru REGIMUL OLIGARHIC PLAHOTNIUC.

Despre emoții sau sindromul Stockholm la moldoveni. Ne plac călăii noștri

Nu-mi place Stoianoglo! E timid, vorbește prost româna, a băut cafea cu Plaha și, dezastru, vrea să-l de afară pe Morari, procurorul devenit peste noapte simbolul luptei pentru dreptate. Așa și vrei sa strigi „Jos mâinile de pe Morari!”.
Dar…
se pare că avem memorie scurtă. Acest domn Morari a fost instrumentul de represii de bază al regimului Plahotniuc. El nu este domnul Chicu, care a stat rușinat (poate) în spatele oligarhului la „mitingul” de pomină. El nu a aruncat cu curcani peste gard. Nu. El a aruncat cu oameni. Morari este cel care a instrumentat zeci(!) de dosare împotriva inamicilor lui Plahotniuc, cel care a mimat investigațiile în
furtul miliardului cinci(!) ani și a permis ca banii furați să dispară pentru totdeauna, cel care a pus la dubă în nume personal oameni de afaceri nevinovați și multe altele. Ferma mea convingere: CNA si PA trebuiesc desființate, mobila aruncată, făcuta dezinfecție cu dust și început totul de la zero!
Morari victimă? Vrea să-l gâdile la tălpi pe Dodon? Nu cred. El vrea să scape de răspunderea penală pentru crime împotriva moldovenilor. E un om speriat și frustrat. Câinele cu coada între picioare.
Toate acestea se referă și la cei care seară de seară „colindă” prin studiourile „noastre” de televiziune. Candu&Co. Atenție pentru o secundă, sunt penalii care au jefuit și violat o țară! Le dăm tribuna? Facem audiență?
Înțeleg, noua noastră țintă este Dodon. Va veni și timpul lui. Mult mai rapid decât se gândesc unii.
Dar în lupta „sfântă” să nu ne umplem de rahatul trecutului.
P.S. Stoianoglo nu-i nici pe departe perfect, apar intrebari legitime, contestari, dar un lucru știu cu certitudine, nu este omul pe care cineva îl poate „mânca pe pâine”.
Nici sistemul, nici politicienii. Stoianoglo nu e „Morari”.
P.P.S. Intuiesc că următorul pas pe care o să-l facem, o să-l rugăm pe Plahotniuc să se întoarcă să ne scape de Dodon.