TVR MOLDOVA l-a invitat la GALA PREMIILOR pe ION CHICU, PRIMUL-MINISTRU al Președintelui românofob DODON al R. MOLDOVA ? DE CE ?

Ion Chicu Gala TVR

Cine este Ion CHICU, Prim-Ministrul al R. Moldova, care având cetățenie română îl servește pe PREȘEDINTELE DODON, care promovează ideologia stalinisto-sovietică a limbii moldovenești și Istoria Moldovei Sovietice și care cu siguranță nu a mers la vot. De ce-i trebuiește și de ce i-a trebuit lui cetățenia română, mă întreb ?  Oare asta nu este o trădare a poporului român ? De cine se teme ? De DODON, de PUTIN ? ION CHICU a venit la gală cu un singur scop, să-și creeze o imagine de bun român, dar în realitate în Guvernul CHICU sunt doi miniștri românofobi , VICTOR GAICIUC și CORNELIU POPOVICI. Ce se întâmplă ? De ce TVR MOLDOVA nu i-a pus întrebarea din ce cauză  Partidul Socialiștilor  și Partidul Democrat nu schimbă sintagma în CONSTITUȚIE limba moldovenească în limba română potrivit deciziei CC și nu respectă Declarația de Independență a R. MOLDOVA ?

Premierul Ion Chicu: TVR MOLDOVA este un exemplu pentru toţi actorii media din Republica Moldova

Prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu a declarat că TVR MOLDOVA este un exemplu de profesionalism, dedicaţie şi standarde înalte ale jurnalismului.

Declaraţii în acest sens, premierul de la Chişinău a făcut în deschiderea GALEI TVR MOLDOVA 2019, care se desfăşoară la Teatrul Naţional Mihai Eminescu din Chişinău.

„Sunt convins că obiectivismul, calitatea conţinutului produs de TVR MOLDOVA poate fi un bun exemplu pentru toţi actorii de pe piaţa media din Republica Moldova”, a declarat Ion Chicu.