PROTESTE la CHIȘINĂU: „NICI UN PAS ÎNAPOI… MAIA SANDU! POPORUL e cu MAIA SANDU. VREM JUSTIȚIE INDEPENDENTĂ și ADEVĂRATĂ „

PAS-STAMATE

Anatol Rurac:

Statul inca este capturat. Legile nu functioneaza ci, inca-s la cheremul fiintelor ultra-corupte. Da, a fost acest concurs, dar in rezultat a fost viciat semnificativ… si, cand acest lucru a devenit mai mult decat clar, ce-ar trebui sa faca cei responsabili, care si-au luat niste angajamente clare, sa scoata justitia, ca si intreg statul din manile profitorilor? Sa zica bine dom. profitori, ati castigat, noi ne supunem, poftim, inca 7 ani jefuiti populatia! Sunt sigur ca, Guvernul procedeaza corect, conform unei situatii de – Forta majora! Fiindca, daca cedeaza, lucrurile sunt clare… cine si cum va proceda in continuare! Oare, trei decenii dominate de procurori aserviti puterii nu ne-a invatat nimic? Sa nu intelegem ca mai departe nu se mai poate tolera minciuna, lasitatea, poftele avare a clasei superpuse… NICI UN PAS INAPOI… MAIA SANDU!

Maia Sandu:

Pentru ca dreptatea să triumfe, trebuie să rămânem uniți!
Vă mulțumim pentru susținere!

Maia Sandu:

Îmi asum răspunderea politică pentru procesul de identificare a candidaților la funcția de procuror general. Voi identifica și verifica personal oameni onești, curajoși și bine intenționați și îi voi propune Consiliului Superior al Procurorilor.

Eu voi da socoteală în fața oamenilor, de aceea sunt cea mai interesată ca următorul Procuror să se subordoneze doar legii și Constituției, nu unui stăpân. Angajamentul meu este să avem un procuror liber.

Sarcina noastră principală este să construim un stat pentru oameni. O justiție adevărată și funcțională este cheia pentru ca un asemenea stat să poată fi construit.