ADEVĂRUL despre „catastrofa și schimbarea climatică”, MAREA AFACERE a industriașilor ai sec. XXI?

Schimbarea climatica

,,Clexit”-miscarea impotriva dictaturii schimbarii climatice

„Clexit”- mișcarea împotriva dictaturii schimbării climatice. Prin acordul de climă din Paris s-au angajat aproape 200 de țări să ia măsuri pentru reducerea încălzirii globale. Dar aceasta a adus cu sine rezistențe din partea a mai mult de 160 de oameni de știință de renume din toată lumea. Aceștia s-au asociat în așa zisa mișcare „Clexit” şi pretind ieşirea ţărilor lor din acest acord. Noţiunea „Clexit” se compune din cuvintele climate pentru clima şi exit pentru ieşire.

Schimbările climatice/încălzirea globală, MIT sau realitate? Iată ce spun oamenii de știință despre acest subiect

Schimbări climatice” sau „încălzire globală”? Fiecare dintre noi auzim, cel puțin o dată pe zi, una dintre aceste sintagme, dar câți dintre noi înțelegem ce se petrece, de fapt?

Există o majoritate – formată din ziariști, politicieni și tot felul de activiști, care este convinsă că trăim pe propria piele zilele „încălzirii globale”. Dar totuși, cum se „pupă” asta cu zăpada din Aprilie? Dar cu mărturiile care spun că trăim aceleași condiții climaterice precum acum 40-50 de ani?

Un răspuns pertinent la aceste întrebări încearcă să ofere Richard Lindzen, unul dintre marii climatologi ai lumii, și profesor de științe atmosferice la celebra MIT pentru 30 de ani.

https://www.activenews.ro/stiri-mediu/Schimbarile-climatice-incalzirea-globala-MIT-sau-realitate-Iata-ce-spun-oamenii-de-stiinta-despre-acest-subiect-143279