ȘTIREA ZILEI: Dodon a adus la FORUMUL ECONOMIC în Moldova MAFIA RUSĂ

Dodon forum

Dorin Chirtoacă 

 Dodon a adus in Moldova mafia rusa – toti tac.

1. Igor Ceaika (primul din stanga) are deja o intreprindere fondata cu Dodon, prin fratele sau: https://agora.md/…/fratele-presedintelui-dodon-a-devenit-pa…

2. Acest “forum” este facut aici de Rusia (echipamentul , decorul si amenajarea, controlul antitero de afara, sunt exact ca la forumurile din Rusia).

3. Scopul este ca magnati din Rusia sa preia active din RM si astfel sa fie extinsa si consolidata influenta Rusiei asupra RM.

4. Recent a fost modificara legea cu privire la managementul deseurilor si introdusa prevederea care permite ardea lor, or Igor Ceaika anume in acest domeniu are interese in prezent avand in vedere un program ampli in acest sens din Rusia.

5. Descinderea de forte din Rusia s-a facut exact ca pe vremea sovietica, cu servilismul specific de atunci si reprezinta inca un act de tradare nationala din partea lui Dodon.

6. Acesti oameni, condusi de Kozak aici, nu sunt niste oarecare, sunt exact mafia lui Putin, care, impreuna cu alte componente, controleaza intreaga Rusie.

7. In timp ce Andrei umbla cu crucea prin MAI, iar Maia a ne livreaza portii de ineptii (vezi retabilirea lui Viorel Morari), Dodon face in asa fel incat Rusia sa fie in RM, ca la ea acasa.

Dorin Chirtoaca

Asa are loc “implementarea” Acordului de Asociere cu UE de catre alianta A.M.I.N..
(Andrei, Maia si Igori Nicolaevici)
– centrul orasului blocat
– traficul dat peste cap
– accesul persoanelor pe str. Maria Cibotari restrictionat

Totul pentru forumul economic moldo-rus organizat de Dodon la cheremul lui Putin.

Este posibil ca imaginea să conţină: cer, nor şi în aer liber