ÎN ATENȚIA PĂRINȚILOR: Duce oare vaccinarea obligatorie la creșterea cazurilor de autism?

vaccinare

Duce oare vaccinarea obligatorie la creșterea cazurilor de autism? www.kla.tv/14812
28.08.2019

Având în vedere focarele regionale de rujeolă din Germania, ministrul federal de familie, Franziska Giffey, a susținut public o obligație de vaccinare împotriva rujeolei, a raportat Spiegel online la 30 martie 2019.
În timp ce subiectul vaccinării este preluat în mod repetat de către mass-media, nu se pomeneşte niciodată că vaccinările pot avea şi efecte secundare grave.

De exemplu, serul numit Priorix este răspândit în Elveția şi ar lupta împotriva rujeolei. În conformitate cu prospectul producătorului vaccinului ,,GlaxoSmithKline”, poate duce, în cazuri rare, la inflamarea creierului, ceea ce poate provoca o tulburare de dezvoltare la copii, cum ar fi autismul.
Klagemauer a raportat în diferite programe despre posibilele efecte secundare ale vaccinărilor. În timp ce politicienii, mulți medici și vasalii acestora, media unilaterală, nu obosesc să ceară o vaccinare obligatorie pentru toată lumea, din partea opusă ies din nou și din nou la lumină informații importante care avertizează împotriva acesteia.
Jurnalistul medical și investigator în vaccinuri, Hans Tolzin, raportează despre un medic pediatru din SUA care a analizat datele celor 3.000 de pacienți ai săi cu privire la apariția autismului din cauza vaccinării. Autismul este o așa-numită „tulburare profundă de dezvoltare” la copii, caracterizată prin afectarea comunicării și a relațiilor sociale. Autiştii depind adesea de ajutor și de sprijin pe tot parcursul vieții.
Domnul Tolzin relatează:
„Medicul pediatru dr. Paul Thomas, în principiu nu este împotriva vaccinării. El vaccinează zilnic în cabinetul său. Cu toate acestea, el îi sfătuiește pe părinți în detaliu cu privire la riscurile adiacente și recomandă să vaccineze mai târziu decât recomandă autoritățile americane. Familiilor li se prezintă factorii de risc, cum ar fi de autism, alergii sau boli autoimune, dar cu toate acestea le sfătuieşte sa nu se vaccineze.
Dacă după vaccinări apar efecte secundare, el recomandă renunțarea în totalitate la alte vaccinări ulterioare.

În cabinetul său de pediatrie s-au acumulat în zeci de ani cantități mari de date privind pacienții, date pe care le-a lăsat spre evaluare unui expert independent.
Într-un interviu acordat jurnalistului medical Del Bigtree, el atacă în public aspectul autismului, probabil cel mai controversat subiect al dezbaterii.
Astfel, în cabinetul doctorului Thomas, rata de autism la pacienții nevaccinați este de 1 la 715, ceea ce înseamnă că din 715 pacienți nevaccinați o persoană s-a îmbolnăvit de autism. Cu toate acestea, rata de autism a pacienţilor vaccinaţi în cabinetul său este de 1 la 440. Astfel, autismul apare printre pacienții vaccinați ai dr. Thomas mai mult de 60% din pacienţi. Deci a apărut mai frecvent decât în rândul pacienților nevaccinați. Este important de remarcat faptul că numărul persoanelor care s-au îmbolnăvit de autism la dr. Thomas comparativ cu cifrele oficiale CDC (CDC = Ministerul Sănătății din Statele Unite) sunt semnificativ mai mici. Motivul este, potrivit lui Tolzin, că nu vaccinează copiii cu factori de risc, cum ar fi în cazurile de autism sau bolile autoimune. Iar pe toţi ceilalţi copii îi vaccinează mai târziu decât se recomandă de CDC, căci de mulți ani creşte numărul de tulburări de autism la copiii din SUA. În 2000, conform CDC, era încă un copil din 150 diagnosticat cu autism, iar statistica din 2012 ca a crescut la un copil din 68. Conform opiniei oficiale, această creștere nu este legată de creșterea ratei de vaccinări a copiilor.
Acest lucru este în contrast evident cu munca educațională a medicului dr. med. Andrew Wakefield. El a încercat timp de zeci de ani să educe oamenii despre subiectul vaccinării și posibilele apariții ale autismului.

Mai multe studii și rapoarte medicale au fost deja publicate și vor fi afișate la sfârșitul programului. Dar nici industria farmaceutică, nici medicii sau politicienii nu sunt interesați să clarifice deschis întrebările puse și să continue cercetarea. Pentru a informa publicul despre investigațiile sale, dr. Wakefield a publicat documentarul VAXXED.
Kla.tv a reuşit să facă un interviu în aprilie 2017 cu doctorul Wakefield, când a fost în turneu prin Germania pentru a-și prezenta filmul VAXXED. Vă spunem la revedere cu un citat din partea medicului Wakefield cu privire la ceea ce vrea să realizeze cu filmul VAXXED și ce îl motivează să continue în ciuda tuturor confruntărilor pe care le întâmpină:
„Există două obiective principale. Un lucru este transparența: să aducem adevărul publicului, astfel încât oamenii să poată începe să decidă singuri dacă și cum vor să se vaccineze ei înșiși și pe copiii lor. (…)
De ce continui? Pentru că este fără îndoială una dintre cele mai importante misiuni pe care le-am întâlnit vreodată – ca medic -, cea mai importantă!
Viitorul țării și al lumii sunt copiii! Acum avem copii foarte, foarte bolnavi care n-ar fi trebuit niciodată să devină așa. Ceea ce mi se întâmplă mie este irelevant, nu contează. Sunt deja 22 de ani de când fac asta și o voi face în continuare! Ceea ce se întâmplă cu acești copii este de cea mai mare importanță! Este o decizie ușoară pentru mine să continui această lucrare.”