UN MARE RĂZBOI în VIITOR se așteaptă între CHINA și ISRAEL. Ce vor EVREII ?

razboi intre China Israel

Mi se pare că tiparele naționaliștilor sunt învechite, atunci când împart lumea în răi și buni, adică în sioniști, corporatiști, masoni (cei răi) și naționaliști, conservatori, tradiționaliști (cei buni).
Alianțele au schimbat mult termenii ecuației, ceea ce naționaliștii îmbătrâniți încă n-au conștientizat, anume că Israelul e capabil să folosească în scopuri proprii și pe naționaliști (ca Trump și Orbán Viktor), și pe globaliști/corporatiști și chiar și „vestele galbene”.
Inamicul, în mod ascuns, folosește toate tensiunile sociale interne, ale oricui, împotriva oricui, indiferent de tabără, indiferent de cauză, ceea ce face ca orice fel de maniheism să devină un tipar vechi! De aceea nu exclud posibilitatea că în spatele „vestelor galbene” să fie aceeași manipulatori. Momentan e doar o ipoteză…
Noua tactică a Israelului este de a se folosi de naționaliștii conservatori, în frunte cu Trump, pentru scopurile sale politice, susținându-i și demoralizându-i în același timp, pentru a câștiga războiul împotriva lor!
Israelul va avea în viitor un singur adversar, care poate să-i facă față și să-l năpădească: naționalismul chinezesc. Restul sunt numai povești pentru naivi, pentru cei „umflați” de naționalism, incapabili de reflecție. Cea mai mare slăbiciune, nu numai a naționalismului, ci și a adversarilor lor, este atașarea unilaterală de una din tabere.
Caracteristica este valabilă și pentru cei culți care gândesc unilateral, chiar dacă ei o fac la un nivel „superior”, pe fondul unui orgoliu rafinat, la o tensiune ridicată, ca o formă inteligentă a tupeului „liberal”.
Într-o carte de întâmplări hasidice, Martin Buber prevestește, într-una din ele, că evreii vor cădea chiar în momentul în care vor ajunge la puterea lor maximă! Eu aș adăuga că asta se va întâmpla când evreimea va deveni un mit realizat.
Iar puterea lor va fi înlocuită de o putere mult mai cumplită, cea a naționalismului chinezesc! Ei nu pot fi mulțumiți, ca evrei, că sunt în umbra marilor puteri de pe pământ. Ei vor ca puterea lor să fie la vedere, pe față. Este exact ceea ce-i va face să piardă războiul cu China!

http://www.cunoastelumea.ro/razboiul-viitorului-va-fi-intre-china-si-israel/