EXCLUSIV: De ce Președintele DODON, Președintele Parlamentului ZINAIDA GRECEANÎI, Prim-MINISTRUL MAIA SANDU, Ministrul de Interne ANDREI NĂSTASE se tem de un PRUCOROR EUROPEAN?

Chirtoacă
Este cert, în ultima vreme s-a observat că clasa politică din R. Moldova se teme de a invita un Procuror European pentru a reforma sistemul procuraturii criminalzate în decursul mai multor ani. Chiar dacă în vorbe Maia Sandu și Andrei Năstase se declare pentru, este o fațadă după care își ascund adevăratul scop pe care și l-au atins. Eliminarea lui Plahotniuc. Acum ei sînt stăpâni. Ce va urma? Este clar pe ei nu-i interesează nici dreptate pentru cetățeni, ci PUTEREA și RĂZBUNAREA. BANII EUROPENI. Ai senzația că cele mai calificate cadre sînt cele care au activat în acest sistem politico-juridic criminalizat. Nu mai are R. Moldova alți profesioniști decât acești carieriști eterni și slugi eterne. Pentru asta a stat  lumea în stradă ?Când vom avea un procuror european promis care să nu facă o justiție selectivă, ca în caz dacă se dovedește că Președintele Dodon sau Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi au comis ilegalității să poată fi trași la răspundere ?
Dorin Chirtoacă:

Republica Moldova a fost scuipata in fata!
A fost scuipata de un curcan, o gaina plouata, doi struti, un vulpoi si niste hiene, dupa ce au promovat prin „concurs” doua lepre.

Din momentul in care, intregul Parlament, Presedintia si Guvernul, au acceptat unanim si la unison (cu cele 2-3 exceptii) mimarea concursurilor si plasarea in functie a acestor doua personaje docile, Flocea si Robu, nu mai avem ce discuta cu nimeni din aceasta clasa politica putreda, formata astazi din personajele din imagine, la care se adauga si escrocii de la Sor.

De azi, nu mai exista separatia puterilor in stat, pentru ca puterile legislativa, executiva si judecatoreasca au fost contopite intr-o cardasie mizerabila. Astfel nu mai exista democratie si stat de drept. Ele vor fi mimate mai departe, la fel ca si concursurile la CNA , PG, CC etc.

Sa nu uitam, aceste aranjamente cinice au avut loc dupa furtul miliardului, a Aeroportului, a „Air Moldova”, dupa toate celelalte furturi care se tin lant timp 30 de ani.

Descalificarea lor este totala, completa si definitiva. Pe fata lor scrie frica si complicitate la hotie, frustrari care se vor mascate de spectacol, dosare rasunatoare si PR ieftin.

Dupa ce Moldova a fost umilita si batjocorita de Voronin (2001-2009) si Plahotniuc (7 aprilie 2009 – 14 iunie 2019), aceasta este, din pacate, trista realitate a zilei de azi: Republica Moldova a fost scuipata in fata de un curcan, o gaina plouata, doi struti, un vulpoi kgb-ist batran si o turma de hiene, care si-au pus prin „concurs” doua lepre, pentru asigurarea comfortului si a linistii proprii.

Afara cu ei!

Obiectivele noastre:
1. Alegeri parlamentare anticipate
2. Nici Dodon si nici nimeni dintre ei nu va fi Presedinte al RM, in 2020.
3. Primaria Chisinau nu trebuie sa ajunga la ei, pe 20 octombrie 2019.
4. Diaspora trebuia sa-si aiba reprezentantul sau in Parlament, dar care sa nu apartina acestui putregai politic, la alegerile din 20 octombrie 2019.

Este posibil ca imaginea să conţină: 6 persoane, oameni în picioare şi costum
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, ochelari de vedere şi costum
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, costum