O ÎNTREBARE pentru PRIM-MINISTRUL MAIA SANDU și MINISTRUL de Interne ANDREI NĂSTASE: De ce unionistul GEORGE SIMION este interzis în Basarabia! Până când ?

George Simion_alegerile europarlamentare1

Pe 12 iulie 2019, fratele meu de cauză George Simion a fost interzis în Basarabia. Metodele de a lupta cu crimele regimului Plahotniuc fiind de-a dreptul uimitoare, Bolboceanu care a fost acuzat de spionaj în favoarea Rusiei a fost eliberat chiar din primele zile ale guvernării. Renato Usatâi, un bandit care are legături cu mafia rusească, a fost scos de sub arest cu o viteză uimitoare, chiar dacă era suspectat de organizarea unui omor la comandă. Asistăm deci la o justiție selectivă, incorectă și bazată pe interes geopolitic, or George Simion tot este o jertfă a regimului Plahotniuc, fiind bătut în vamă și interzis în Basarabia.

Eu declar cu responsabilitate, că în ziua în care George Simion va declara greva foamei, voi declara și eu greva foamei pentru a îl susține pe George. De asemenea îndemn ca să mergem cu toții la un protest în aceeași zi la Biroul de Migrație și Azil și cine are posibilitatea să rămână cu mine în greva foamei, să rămână în fața instituției până nu vor opri această nedreptate.

https://www.mihaigoian.com/george_simion_interzis?recruiter_id=2&fbclid=IwAR3faAjrErlW-fh2so6RGuhtEpQRB9iYcIqrLh7hM4FWEbX2zklBV4VNiq4