ION STURZA: Domnule PLAHOTNIUC, nu mai speria moldovenii!

Las-o mai moale, domnule Plahotniuc,

Nu mai speria moldovenii că „revii“!
Știi foarte bine că nu te dorește nimeni și nu te-ar apăra nimeni. De asemenea știi bine că nu vei reveni, doar dacă… Doamne ferește! Mai bine, duca-se pe pustii!
Vei rămâne în istorie ca o pată neagră, un exemplu de acaparare ocultă a unei țări prin metode dubioase, deseori, chiar foarte dese, criminale.
Înainte de toate, rezolvă-ți multiplele probleme legale în R. Moldova pe care fariseic zici că o iubești. După asta și în România, Rusia, Ucraina, Elveția, Germania, Marea Britanie și încă în vreo zece țări, inclusiv în toate țările arabe. Crimă organizată, grup infracțional, spălare de bani, fraudă bancară, lipsire de libertate, tentativă de omor, instigare, corupție ,trafic de persoane, furt de identitate și multe altele. Știi cum – avocați, lobbiști tuda, siuda…
Ai „tăi” actualmente pe bandă rulată declară credință noii guvernări. Mai știi, poate unii reușesc să treacă de filtrul epurării…
Când se va termina cash-ul din valize, sună și îți vom trimite vreo pizza.
Și da, nu uita de cele 8 minute petrecute cu ambasadorul SUA. Doar dacă nu dorești neaparat sa ai și SUA in lista țărilor care te “doresc “.

P.S. Sireojică (Sârbu) – sghini!