LIVIU DRAGNEA, fals patriot și trădător al ROMÂNIEI care a înfințat Fondul Suveran în interesul Israelului

Am ieșit din spital, mult mai bine, nu mai rău, dar fară să aflu de ce mă abandonează genunchii. S-au avansat mai multe ipoteze, dar internarea mea poate chiar să constituie subiectul unui articol.

Am citit multe texte în care Dragnea este victimizat. Și toate acestea, pe bună dreptate, întrucît autorii priveasc unilateral.

La sfîrșitul mandatului de premier al lui Adrian Năstase, a apărut în presă o secvență dintr-o ședință de guvern în cursul căreia Năstase se opunea arestării lui Traian Băsescu.

Băsescu a ajuns președinte, Năstase a fost arestat. Pentru ce? Nu pentru trădare, nu pentru distrugerea economiei naționale, nu pentru corupție (britanicii nu ne-au mai trimis dovezile legate de mituirea în vederea cumpărării celor două fregate ruginite), a fost condamnat pentru niște nimicuri – a stat în penitenciar în condiții de pension, a scris cărți, a ieșit repede.

Nimeni nu a verificat cum a strîns familia Năstase enorma avere, toți au luat de bune cele două justificări oficiale. „kilele” de aur moștenite de la mătușa Tamara și moștenirea de la socru, fostul ministru al agriculturii ceaușiste Angelo Miculescu. Despre Angelo Miculescu, eu știu că împreună cu Ilie Alexandru au înființat firma Hermes, cea pe al cărei ranch de lîngă Slobozia s-a ridicat copia fermei „Southfork” (din serialul „Dallas”) precum și copia turnului Eiffel (le-am vizitat în 1994). Cei care știu mai multe decît știu eu mi-au explicat că Ilie Alexandru, un boxer tîmpit de pumnii mulți primiți în cap, semna tot ce îi punea în față asociatul. Așa se face că Ilie Alexandru a ajuns în pușcărie, iar asociatul (mort în anul 1999 într-un bizar accident de circulație) a lăsat o frumoasă avere fiicei (și, implicit, ginerelui).

De altfel, Adrian Năstase, din tinerețe, a adoptat o metodă care acum este numită săsească, dar de fapt era pre-săsească: „pas cu pas”. Prima dată s-a căsătorit cu Ilinca, fiica defunctului ministru de externe Grigore Preoteasa (decedat în accidentul de avion din 1957), cea mai modestă și de bun simț fiică de demnitar din cîte am cunoscut. Căsătoria nu a durat însă decît vreun an. Intuiția (nu intru în amănunte) mă face să cred că apoi a vrut să se căsătorească cu fiica unui alt ministru de externe, dar nu a reușit. Și atunci s-a mulțumit și cu fiica unui ministru al agriculturii.

                                                                      *           

Dragnea a fost condamnat pentru o găinărie, nu în interesul lui, ci pentru partid, o găinărie care în nici un caz nu ar fi necesitat o pedeapsă cu închisoarea.

Exact așa ceva a făcut Jacques Chirac în vremea în care era primar al Parisului. A ajuns apoi președinte al Franței, a dobîndit imunitate, iar cînd imunitatea i-a expirat, s-a pus batista pe țambal.

Măgării penale în materie de subvenții electorale a săvîrșit și marele cancelar german Helmuth Kohl, dar cînd i-a expirat și lui imunitatatea, au fost uitate. O Europă putredă de corupție, care ne acuză pe noi de corupție.

                                                                       *

La articolul meu Klaus Iohannis va fi reales președinte dl. Cornel-Dan Niculae, fără îndoială cel mai bine informat scriitor patriot, postează următorul comentariu:

Cornel-Dan Niculae: Domnule Ionescu, eu sunt foarte dezamagit de marele vot pentru USR & gasca. Am votat degeaba la referendumul pentru familie in octombrie 2018, dar a iesit un referend politico-propagandistic, cel de ieri. PSD s-a si autoscufundat (in ochii mei, cel putin) cu „legea antisemitismului” (legea cenzurii cu pedeapsa de inchisoare pentru unii ca noi) si cu „Fondul Suveran al Romaniei”, afacere pentru Israel cu economia Romaniei: urma ca dupa aceste alegeri sa aiba loc o sedinta de guvern comuna Israel-Romania, la Bucuresti, in cadrul careia sa fie lansat „Fondul”. Viorica Dancila a si vorbit cu Netanyahu despre asta. Va urez multa sanatate!

Am scris în articol că nu știu dacă atitudinea PSD reprezintă patriotism sau simple palavre. Dl. Cornel-Dan Niculae, în care am toată încrederea, m-a făcut să înțeleg că nu sînt simple palavre, ci complicate acte de trădare a României. Deci Fondul Suveran a fost înființat în interesul Israelului.

                                                                       *         

În vara trecută am publicat următorul articol De-a rîsu’- plânsu’! în care mă refeream la enorma avere a fostei familii Liviu-Nicolae și Bombonica Dragnea. Ca și în cazul lui Adrian Năstase, nimeni nu se preocupă să afle cum a fost dobîndită aceasta.

Între timp, m-am lămurit. Liviu Dragnea este un trădător corupt, trimis în judecată și condamnat la închisoare pentru niște fleacuri. „Maurul și-a făcut datoria, maurul poate să plece”.

                                                                                                    Dan Cristian IONESCU

„Victima” Liviu Dragnea