Ce trebuie să învețe fiecare român. LIVIU DRAGNEA, aruncat, la coșul de gunoi al istoriei de către stăpânii săi evrei. Ce-l așteaptă pe prietenul său VLAD PLAHOTNIUC ?

Liviu Dragnea este acuzat ca si-ar fi inspirat legea “defaimarii” dintr-o conventie propusa de un ONG al carui co-fondator l-a decorat pe liderul social-democrat in urma cu doar cateva zile. Conform Comisiei Europene, ONG-ul Consiliul European al Tolerantei si Reconcilierii nu este o entitate a Uniunii Europene, iar Comisia nu furnizeaza nicio finantare pentru el. Consiliul European al Tolerantei si Reconcilierii a fost creat in octombrie 2008, de Moshe Kantor, oligarh evreu rus, prieten cu președintele Putin, presedinte al Congresului Evreiesc European. Moshe Kantor este acelasi care i-a acordat lui Liviu Dragnea “Compasul Ierusalimului”, cea mai inaltă distinctie acordata de Congresul Evreiesc European, pe 27 ianuarie 2016.

Conform Comisiei Europene, ONG-ul Consiliul European al Tolerantei si Reconcilierii nu este o entitate a Uniunii Europene, iar Comisia nu furnizeaza nicio finantare pentru el.

Reamintim că Dragnea era anchetat pentru fraude electorale, iar știrile din decembrie 2015 il pomeneau doar in legătura cu aceste fraude, iar după ce a fost la Yad Vashem și a prezentat omagiile sale stăpânilor lumii și și-a exprimat disponibilitatea de slugă și de coadă de topor, vine cu idei legislative care ajung să fie supuse votului Parlamentului in mai putin de o lună.

Aceste idei legislative, ce par proaspăt traduse in română, țin de trendul politicii corecte a toleranței necondiționate (adică fără discernământ). Față de cine vor ei să ne oblige prin legi să avem ”toleranță” ? Față de stăpânii abuzivi (evrei cu maneta holocaustului culpabilizant) ce visează intr-o mistică bolnavă să stăpânească lumea, dar mai ales față de favoriții lor cei mai recenți, sodomiții (lgbtqiapk etc.), care devin pe zi ce trece purtătorii de stindard ai noii dezordini mondiale, care își propune deconstruirea radicală a fundamentelor civilizaţiei creştine.

Despre legătura intre neomarxismul evreiesc, politica corectă și sodomiți găsiți aici un articol bun: Corectitudinea Politică – metastază a Marxismului Cultural. HUXLEY + ORWELL = LUNACEK (II)

Ce nu știe Dragnea Liviu este că asta nu e ieșirea sa din situațiile încurcate in care se află, ci intrarea in unele și mai mari. Nu este acesta un inceput de favorit al stăpânilor, ci un inceput al sfârșitului său din toate punctele de vedere. Ce nu știe Dragnea Liviu este că stăpânii talmudiști își aruncă la gunoi sculele prin care lucrează. Cel puțin din două motive: să-și șteargă urmele și din dispreț pentru oamenii slabi pentru trădători de neam, pentru lingușitori.

Virgil Maxim avertiza asupra acestui fapt: oculta își aruncă slugile. Astfel, dacă faci un compromis pe placul stăpânirii, sperând că vei căpăta protecția lor, te înșeli amarnic. Ei îți vor cere încă un compromis, apoi unul și mai mare, la nesfârșit, până refuzi și abia atunci te aruncă la coș.

Asta nu știe domnul Dragnea.

Articol de Mircea Pușcașu

Cronologie:

3 septembrie 2013, Liviu Dragnea a mers la Direcţia Naţională Anticorupţie, unde procurorii i-au prezentat materialul de urmărire penală în dosarul în care a fost pus sub acuzare în legătură cu desfăşurarea referendumului din 2012 pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu:

Liviu Dragnea, din nou la DNA. Procurorii îi prezintă materialul de urmărire penală în dosarul referendumului

15 mai 2015, Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) l-au condamnat pe Liviu Dragnea, secretar general al PSD la data faptelor, la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul privind fraude la referendumul din 2012, pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, decizia nefiind definitiva.

Septembrie 2015, Liviu Dragnea, liderul interimar PSD, depunea la Senat proiectul de lege cunoscut si ca “Legea Dragnea”:

ABOMINABIL: Cititi ce hal de LEGE ANTI DEFAIMARE si PROMOVAREA TOLERANTEI propune LIVIU DRAGNEA

7 octombrie 2015Legea Dragnea trecea de Senat.

12 octombrie 2015, Liviu Dragnea devine presedinte PSD.

Ianuarie 2016, Liviu Dragnea era premiat:

LIVIU DRAGNEA premiat de CONGRESUL EVREIESC EUROPEAN pentru proiectul sau de LEGE ANTI DEFAIMARE si PROMOVAREA TOLERANTEI

22 aprilie 2016, Liviu Dragnea, a fost condamnat in dosarul Referendumul la doi ani de inchisoare cu suspendare si la un termen de incercare de patru ani. Era o decizie definitiva si irevocabila a Inaltei Curti:

Liviu Dragnea, doi ani de inchisoare cu suspendare in Dosarul Referendumul, sentinta e definitiva

9 decembrie 2016, Instanţa supremă a decis să înceapă judecata în dosarul în care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz în serviciu, cunoscut sub denumirea de “dosarul angajarilor fictive”:

Instanţa supremă a decis să înceapă judecata în dosarul lui Liviu Dragnea

11 decembrie 2016, PSD castiga alegerile legislative cu 45% si incep cresteri salariale si gratuitati. Se porneste un razboi pentru mai multi bani din gazul de la Marea Neagra care sfarseste prost: legea adoptată de Cameră aduce României de aproape două ori mai puțin decât aduceau vechile legi. Etc.

13 iunie 2018, Senatul voteaza in unanimitate legea impotriva antisemitismului (puscarie grea pentru “teorii ale conspiratiei” gen illuminati sau controlarea de către evrei a mass-media și a băncilor, Prohodul Domnului necenzurat, etc.).

2 iulie 2018Președintele Klaus Iohannis a promulgat LEGEA ANTISEMITISMULUI

6 – 7 octombrie 2018, Referendum pentru familie:

Ilie Șerbănescu: „Oamenii au votat împotriva lui Dumnezeu. Să ne așteptăm la urgia Lui”

27 mai 2019, Liviu Dragnea este condamnat definitiv la 3 ani si sase luni in “dosarul angajarilor fictive”. In aceeasi zi intra la puscarie.

Consilieri evrei

Liviu Dragnea si PSD a avut consilieri evrei:

Întregul eșicher politic românesc (de la PSD și până la #rezist) are consilieri sau finanțatori evrei. CARE-I PLANUL?

O vorba mare de la parintele Nicolae Steinhard

“Plecăciunea” (închinarea, cedarea, capitularea imediată) iscă – de data aceasta fără greş – alt rezultat: măreşte pretenţiile adversarului, îi dă acestuia un surplus de energie, de neruşinare, de tupeu. Totodată ea semnifică pasul dintâi pe calea unei înrobiri din ce în ce mai perfecte. O lege inexorabilă se aplică în toate cazurile de cedare: neluptătorului i se va cere mereu altceva, va fi exploatat cu predilecţie, departe de a-şi fi asigurat liniştea va ajunge, ca şi consumatorul de stupefiante, la o stare de totală dependenţă şi-şi va sfârşi mizerabila viaţă ca sclav al unui gangster obraznic şi nesăţios, la consolidarea puterii căruia va fi contribuit şi el, victima.”

Evreul Nicolae Steinhardt – texte esențiale despre lupta obligatorie, statul mamona, omul european, cum să ne comportăm în anchete, când are voie un ortodox să mintă, trufia celui care s-a lăsat de fumat / De ce îl considera wikipedia rasist

Dragnea, politica corectă, evreii și coșul de gunoi al istoriei