O ÎNTREBARE PENTRU ROMÂNI: De ce Traian Băsescu este păzit la CHIȘINĂU de Serviciul de pază și protecție al GUVERNULUI FILIP-PLAHOTNIUC, iar unionistul GEORGE SIMION este interzis în R. MOLDOVA ?

Basescu Tomac

Conferința de presă organizată de Traian Băsescu, împreună cu deputatul Eugen Tomac, președintele PMP, cu tema „Obiectivele Partidului Mișcarea Populară în Parlamentul European și planul detaliat al acțiunilor europarlamentarilor PMP în ceea ce privește relația cu Republica Moldova”

Din 1 octombrie 2018, George Simion este iar interzis în R.Moldova. 5 ani, ca să nu supere, să nu deranjeze.

De atunci până acum, nu a avut loc nici măcar un termen în procesul de judecată, judecătorii amânându-l de la o lună la alta.

Știm cu toții pe cine a deranjat, știm cu toții cum funcționează lucrurile în Republica Moldova. George a mai avut și alte interdicții în trecut. Ei au spus că George e cetățean străin și nu are voie să vorbească despre cuvântul care începe cu litera „U”.

Dar George nu este străin. Este moldovean de la Focșani și iubește Moldova și pe oamenii din ea mai mult decât orice conducător din ultimii zeci de ani.

De data asta ei cred că l-au oprit definitiv pe George și tot valul popular pornit de el.

Tu ai puterea să îl ajuți să treacă din nou Prutul și să permiți Marșului pentru Unire să meargă mai departe: votează-l pe 26 mai: GEORGE-NICOLAE SIMION, CANDIDAT INDEPENDENT! Mergi duminică la secția de votare și pune ștampila pe nr. 15! Ajută-l pe George să revină în Republica Moldova!