ULTIMA ORĂ: VLADIMIR ZELENSKI, un comic evreu câștigă alegerile prezidențiale din Ucraina deoarece tot ceea ce se petrece în Ucraina este o comicărie

Actorul de comedie Volodimir Zelenski a câștigat alegerile prezidențiale din Ucraina. Președintele în exercițiu Petro Poroșenko și-a recunoscut, duminică seară, înfrângerea.

Pe 21 aprilie 2019 a avut loc al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Ucraina, in care s-au vor confruntat actualul sef al statului Petro Porosenko si actorul de comedie Volodimir Zelenski.


In primul tur al scrutinului prezidential, desfasurat pe 31 martie, Zelenski (41 de ani) a obtinut 30,24% din voturi, iar Porosenko (53 de ani) 15,95% din sufragii.
Rata prezentei la vot a fost 62,8%.
Volodimir Zelenski este evreu, după cum scrie și în articolul din HAARETZ:

Jewish Comedian Is Front Runner of Ukraine’s Presidential Election

În 2013-2014 a fost un sustinator al Euromaidanului.

În campania prezidențială a declarat ca dorește ca Ucraina sa devină membra UE și NATO și a promis ca va lupta împotriva coruptiei.

La 12 aprilie 2019 s-a întâlnit cu președintele Franței, Emmanuel Macron:

Petro Poroşenko, presedintele Ucrainei de dupa Euromaidanul produs de evreul George Soros, este un oligarh poreclit si „Regele Ciocolatei” caci detine o mare fabrica de ciocolata denumita ROSHEN. Desi vorbeste romaneste, fiind nascut intr-un oras care a apartinut Romaniei, nu sustine deloc cauza romanilor ci se opune drepturilor minoritatilor:

Pe data de 1 Februarie 2014, la München in Germania, o delegatie ucraineana formata din Petro Poroşenko, evreul Arseniy Yatsenyuk si Vitali Klitschko (probabil evreu si el) se intalnea cu secretarul de stat american John Kerry. Acesta a fost momentul cand licuriciul a decis cine va „lumina” calea Ucrainei la comanda lui.
Intr-o 
inregistrare a unei convorbori telefonice ce a avut loc inaintea fugii fostului presedinte ucrainean Viktor Yanukovych, evreica Victoria Nuland (pe numele ei real Victoria Jane Nudelman) spunea ca evreul Arseniy Petrovych Yatsenyuk va ajunge prim ministru al Ucrainei, ceea ce constatam ca intre timp s-a si intamplat.

Conform articolului Ukraine Presidential Frontrunner Petro Poroshenko and His Secret Jewish Roots, tatal lui Petro Poroshenko a fost un evreu pe nume Alexei Valtsman, dar care si-a schimbat numele dupa cel al nevestei, Yevgenya Poroshenko.

Turul doi alegeri prezidentiale Ucraina: comicul evreu Volodimir Zelenski și actualul presedinte evreu Petro Porosenko