Tiganii … astazi. Cine sunt tiganii? De unde au venit? Ce vor ei?

Tiganii

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Martie 24, 2019

Cine sunt tiganii? De unde au venit? Ce vor ei? Cu ce se ocupa? Puteti gasi mii de carti in orice biblioteca care sa trateze aceasta problema a tiganilor. Domnul Paul Everac a scris o carte foarte interesanta despre acest subiect si va recomand sa o cititi.

Pe mine nu ma intereseaza cine este acest popor hulit. Pe mine ma intereseaza ca acesti asa zisi “Romani” sa nu mai fie parazitii poporului Roman. Eu unul nu-i doresc langa mine in bloc, nu-i doresc langa mine in bar, nu vreau sa-i dau o tigara cand ma acosteaza cu vesnicul “Frate”, nu vreau sa-i strang mana cand mi-o intinde.

Ne-am saturat pana peste cap sa vedem tigani burtosi in ultimele tipuri de masini straine, cu lanturi de aur la gat, vorbind cu nonsalanta la telefonul mobil, pe degetele butucanoaste si nemuncite se lafaie inele groase de aur in timp ce Romanii de rand se zbat intr-o crunta saracie.

Ne-am saturat sa vedem batrane cersind in fata bisericii in vreme ce tiganii ne dau cu tifla si arunca in cutie maruntul ca unui caine hamesit. Vreau ca in Romania sa conduca Romanii si nu alde Madalin Voicu. Acest “om” este o scuza jalnica, este un exemplar decazut in ultimul hal. El se considera salvatorul si la nevoie martirul poporului sau. Mie unul mi se face sila cand il vad.

Poporul Roman este unul dintre cele mai tolerante popoare de pe planeta. Am tolerat aici, alaturi de noi unguri, tigani, germani, armeni, rusi lipoveni, ucrainieni, sarbi, bulgari, toate rasele si toate tipurile de oameni. Insa niciunii nu s-au comportat asa de urat cu noi cum o fac tiganii.

Kuvahaun tulos haulle harta Romania etnii

S-a ajuns astfel intr-o situatie critica in Romania, in orasele mari in special, ca Romanilor sa le fie frica sa iasa pe strada noaptea pentru ca se tem.

Vi se pare normal sa ne temem in tara noastra ?

Mie unul nu mi se pare deloc normal. Si atunci, cand Romanii se hotarasc sa ia legea in propriile maini, suntem priviti ca niste criminali. Pentru ce domnilor? Pentru ca ne aparam rudele, parintii, prietenii? Pentru ca avem curajul sa le tinem piept acestor barbari?

Cati dintre dumneavoastra au avut macar un conflict cu aceasta etnie? Din cunoscutii mei, cel putin 80% au avut probleme medii iar cam 20% au avut probleme majore, de genul a fi batuti sau chiar injunghiati de catre tigani. Pentru aceasta noi cerem sange pentru sange. CEREM sa fie luate masuri imediate impotriva celor care aduc atingere drepturilor unui cetatean Roman.

Multi dintre noi se complac intr-o stanjenitoare nepasare. Ce e mai simplu decat sa spui “Nu mi se va intampla mie!”. Dar ce veti face in momentul in care vi se va intampla chiar dumneavoastra?

Ce veti face atunci cand prietena sau sotia dumneavoastra va fi violata de catre un tigan? Ce veti face atunci cand bunicii sau parintii dumneavoastra vor fi omorati in propria lor casa pentru cateva sute de mii mizerabile? Ce veti face atunci cand in autobuz, un tigan va va baga mana in buzunar si va va “suti” portofelul?

Kuvahaun tulos haulle tigan fura portofel

Probabil ca atunci imi veti da dreptate, insa deja va fi prea tarziu. Noi dorim sa preintampinam aceste situatii printr-o mai buna mediatizare a asa zisei “etnii”. Acesti tigani sunt un popor nomad, parazitar, care nu au puterea fizica de a munci.

Ei se considera superiori numai atunci cand sunt intr-un numar mai mare decat victimele lor, ceea ce demonstreaza completa lipsa a oricaror sentimente umane, sunt precum lupii care navalesc asupra unui cerb ranit.

Daca tot Romanii sunt considerati ca nedreptatesc tiganii, macar sa le dam un motiv serios sa se considere nedreptatiti. Haideti sa luam masuri impotriva lor. Haideti sa nu le mai permitem accesul in mijloacele de transport in comun. Haideti sa nu-i mai angajam in firmele noastre; sa nu le mai dam de pomana. Sa nu le mai dam posibilitatea sa ne umileasca cand ne intoarcem de la servici, cu cuvintele lor de duh. Sa incercam sa facem ceva, pentru ca Romanilor sa nu le mai fie frica de acesti tigani.

Probabil ca voi fi considerat extremist pentru ceea ce am scris in acest articol. Eu unul nu voi accepta niciodata mana intinsa de catre un tigan. Niciodata nu va fi egalul meu, si voi cauta sa-i cobor de pe piedestalul unde au fost ridicati de dusmanii Romanilor, ca si cum ar fi niste nedreptatiti. Dar nimeni nu mai vorbeste de faptul ca peste 70% din puscariasi sunt de etnie tiganeasca.

Pe nimeni nu intereseaza ca sunt un focar de mizerie, de boli, de proasta crestere, de intoleranta. Nu ! Tot Romanii sunt cei care-i nedreptatesc pe tigani. Sper sa apuc ziua in care se va face dreptate/

Pentru ca Romania este a Romanilor.

Țiganii Astăzi