DECIZIE ȘOCANTĂ: Prințesa Ariană Laura Bretan SACRIFICATĂ la EUROVISION Pe Altarul Corectitudinii Politice. Ce se întâmplă în muzica din ROMÂNIA ?

Bretan Laura

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Februarie 18, 2019

Prințesa Ariană Laura Bretan SACRIFICATĂ Pe Altarul Corectitudinii PoliticeDe la stânga la dreapta: Eric “Iubitor de Anus” Kruger, William Lee “Votez ce spune Schlomo” Adams și Deban “Maimuța Aboriginală”

Sabotarea României, sfidarea publicului și eliminarea favoritei Laura Bretan pe criterii politice. Acesta este Eurovizionul din 2019.

Vorbim despre o fată de 16 ani cu voce angelică, favorita publicului, boicotată de un juriu de poponari, din motive ce nu țin de competența muzicală. Au eliminat-o pentru că a susținut referendumul pentru familie.

Ciao:

Finala nationala eurovision Romania a fost castigata aseara de Ester Peony, fapt care a socat toti romanii.

Favorita absoluta a publicului a fost de la inceput Laura Bretan, cu piesa „Dear father”, insa nu a reusit sa castige competitia, iar de vina ar fi cei doi jurati homosexuali, William Lee Adams si Deban.

Acestia ar fi fost indignati de faptul ca Laura a sustinut referendumul pentru sustinerea Constitutiei unde se specifica ca este permisa casatoria doar intre un barbat si o femeie.

Ceva nu este în regulă.

Laura Bretan a aplicat pentru o funcție în politică, sau a participat la un concurs de cântat?

Dacă este un concurs muzical atunci criteriile pe baza cărora se selectează finaliștii trebuie să fie criterii muzicale, nu-i așa?

Știu, gândesc prea logic și pun întrebări retorice.

Eurovizion este acel concurs unde a câștigat un transexual și o feministă grasă. Cu siguranță este un concurs politic, nu muzical, care anul acesta se ține în Israel, deci bine-înțeles că valorile și firescul nu au ce căuta acolo.

Într-un fel e mai bine așa, Laura Bretan s-ar fi murdărit sufletește și moralicește dacă ar fi fost nevoită să cânte în Israel pentru jidanii ucigași-de-Hristos.

În situația actuală ea a fost martirizată social căpătând eterna dragoste a publicului, ducându-și crucea prin focul persecuțiilor.

Eric Krüger a fost revoltat de faptul ca Laura a sustinut acest referendum si a militat impotriva casatoriei intre homosexuali,sustinand ca Dumnezeu doreste ca familia sa fie formata doar din barbat si femeie.

Unde-i minciuna?

Laura Bretan a apărat firescul, legea firii, legea divină. Pentru dreptatea ei a fost prigonită.

“Fericiţi cei prigoniţi pentru dreptate, că a lor este împărăţia cerurilor.
Fericiţi veţi fi voi când vă vor ocărî şi vă vor prigoni şi vor zice tot cuvântul rău împotriva voastră, minţind din pricina Mea.”

*

“Dacă vă urăşte pe voi lumea, să ştiţi că pe Mine mai înainte decât pe voi M-a urât.
Dacă aţi fi din lume, lumea ar iubi ce este al său; dar pentru că nu sunteţi din lume, ci Eu v-am ales pe voi din lume, de aceea lumea vă urăşte.”

Eric Kruger a urcat videoclipul în care o prezintă pe Laura ca fiind ceva extremistă plină de ură. Dă o geană peste el:

În acest videoclip vedem o Laura zâmbitoare și plină de dragoste față de Dumnezeu, familie și neam.

Doar persoanele LGBTPedo au ura în sânge, urăsc pe cei cu familii normale, pe cei virtuoși și chiar se urăsc pe ei înșiși pentru faptul că sunt neadaptați, anormali și împotriva naturii.

După vestea eliminării ei, tabăra găozarilor a jubilat:

(((Adevărul))):

Am reuşit, băieţi! Laura Bretan, favorita televotului românesc şi clasată în top 3 de aproape toate juriile internaţionale, a fost marcată cu cele mai mici scoruri (4 şi 6 puncte) de William Lee Adams şi Deban, doi frumoşi bărbaţi gay din Marea Britanie care au făcut parte din juriul internaţional al finale din România, în numele wiwibloggs.com. Voturile lor au făcut într-adevăr o diferenţă, având în vedere că între Ester şi Laura a existat o diferenţă de doar 5 puncte. Cu o lună în urmă, Laura a fost favorita lui William şi Deban, dar acum au pedepsit-o cu note mici şi cred că este pentru că ei, ca homosexuali, au simţit că nu este corect să permiţi unui homofob să intre în concursul Eurovision. Eurovision este despre muzică, da, dar este şi despre răspândirea unui mesaj de promovare şi susţinere a unor valori precum toleranţă, deschidere şi incluziune pentru toţi, indiferent de rasă, gen şi orientare sexuală. Am reuşit, băieţi! A fost o luptă strânsă, puţini s-au aşteptat, dar homosexualii au câştigat din nou! Suntem puternici şi, aşa cum a spus Conchita în discursul ei, suntem de neoprit! Şi pentru Laura Bretan, vă rog să vă gândiţi la acest lucru: Când aruncaţi cu ură în ceilalţi, aşteptaţi-vă să primiţi acelaşi lucru de la ei! Se numeşte karma! Pace tuturor! Succes lui Ester la Tel Aviv! Ea merită victoria!“, a transmis Eric Krüger prin intermediul unui mesaj publicat în secţiunea de comentarii de pe YouTube a clipului cu Laura Bretan de mai sus.

Un om care-l urăște pe Creator își permite să vorbească despre karmă. Ironic.

Dumnezeu va răsplăti, cu vârf și îndesat.

Este ca în titlu, o adunătură de pigmei, iude ce-și îndoaie spatele în fața zeului lor, a marelui vițel de aur, o sacrifică pe Laura Bretan pe altarul corectitudinii politice.

Prințesa Ariană Laura Bretan SACRIFICATĂ Pe Altarul Corectitudinii Politice

Dacă la 3:55 nu ți se face pielea de găină probabil nu ești om.

După acest fiasco, Laura a anunțat că este ultimul concurs la care participă.

Exclusivenews:

Acesta este ultimul concurs la care particip”, a spus Laura Bretan pentru exclusivNEWS.ro.

Romanca cu voce de aur care a uimit lumea cu vocea sa, s-a clasat duminică seară pe locul 2 în Selecţia Naţională Eurovision. Piesa “DEAR FATHER”, interpretată de Laura Bretan a fost favorita publicului, însă punctajul oferit de televot nu a fost suficient pentru a o clasa pe primul loc.

Câtă vreme juriile sunt formate din vedete de carton, curve, poponari și nulități din orice punct de vedere, chiar nu are rost sa participe la mascaradă.

Lasă Laura, va veni o vreme când acești netrebnici vor fi aspru pedepsiți, când cinstea va fi reîntronată și mizeria mistuită de foc. Atunci sper că te vom vedea cântând un imn biruitor, dând slavă lui Dumnezeu.

Laura Bretan a spus că nu este supărată de acest rezultat şi a dat dovadă de fair play spunând că Ester Peony a cantat foarte bine şi că a meritat să câştige.

Se vede că are cei șapte ani de acasă.

Este bine crescută, mult prea politicoasă față de loazele care meritau condamnate public pentru faptul că nu au judecat după merit, ci au sancționat o tânără talentată pentru opiniile exprimate în timpul ei liber.

Morala?

Nu contează ce votezi la Eurovizion.

Nu da bani votând degeaba.

Favorita absoluta a publicului

a fost favorita publicului, însă punctajul oferit de televot nu a fost suficient pentru a o clasa pe primul loc.

(((Ei))) decid cine merge mai departe.