PROFEȚIE EXPLOZIVĂ: Ce se va întâmpla cu Președintele IGOR DODON după alegeri ? Alegerile actuale sînt ultimile pentru Partidul Socialiștilor ? De ce ? Argumente șoc

plahotniuc-dodon

⚑ Această electorală e ULTIMA pentru Partidul Socialiștilor. Așa cum precedenta a fost ultima pentru Partidul Comuniștilor, PL sau PLDM (transfugii). După scenariul pahanului, aici funcția teatrală a „PSRM-ul de o singură folosință” se încheie.

Se pare că Dodon e UNICUL ORB din PSRM care încă nu înțelege că, înainte de a i se alătura lui Filat, are de adus vreo 30-40 de deputați lui Plohotniuk în Parlament.

Deși istoria e tema preferată a „prezidentului diletant”, ea nu l-a învățat nimic. De exemplu, cu ce s-a terminat cooperarea lui Voronin, Ghimpu sau Filat cu Plohotniuk, și ce s-a ales din partidele acestora, cândva puteri politice considerabile. Așa pahanu’ i-a răsplătit pentru devotament și slugărnicie.

▉ Acum contează ca naivii alegători ai lui Dodon, amăgiți de acesta în campania precedentă precum că „va lupta cu oligarhul”, să înțeleagă că votând pentru PSRM ei votează pentru viitorul grup din fracțiunea PD în Parlament. Dacă mai au dubii, să vadă filmul cu PCRM-ul lui Voronin sau PL-ul lui Ghimpu.