Scriitorul Teșu Solomovici: Viaţa lui Ion Antonescu, scrisă de un evreu. – Eu și toți evreii români îi datorăm viața mareșalului Ion Antonescu

scriitorul-te-u-solomov

Dragoş Galbur

Maresalul Ion Antonescu. O Biografie

Viaţa lui Ion Antonescu, scrisă de un evreu

Pentru prima oara, in romaneste, o biografie a Maresalului !
Pentru prima oara, un amplu interviu cu Maresalul !

„Într-un fel îi datorez viata aceluiasi maresal Ion Antonescu si ca mine îi datoreaza lui Antonescu viata aproape toti evreii din vechiul regat.
(Tesu Solomonovici)

Scriitorul Teșu Solomovici a declarat, duminică, la emisiunea „La taifas cu Ion Cristoiu” difuzată de B1 TV, că este obsedat de peste 70 de ani de figura mareșalului Ion Antonescu, personaj care a trimis o parte a familiei sale în Trasnistria dar care l-a refuzat pe Adolf Hitler în a îi preda evreii din România.

Acum 70 de ani copilul Solomovici a fost dat afară din școlile românești printr-un ordin semnat de mareșalul Antonescu. Același mareșal Antonescu a trimis parte din familia mea în Transnistria, unde mulți au murit. Același mareșal Antonescu i-a spus nu lui Hitler și Himmler și a refuzat să îi predea pe evreii din România, inclusiv pe mine naziștilor„, a declarat scriitorul.„Într-un fel îi datorez viața aceluiași mareșal Ion Antonescu și ca mine îi datorează lui Antonescu viața aproape toți evreii din vechiul regat„, a punctat Solomovici.

Tesu Solomovici despre Ion Antonescu si holocaustul asimetric