INVESTIGAȚIE-BOMBĂ: DORIN CHIRTOACĂ cere scoaterea lui Plahotniuc din cursa electorală – fals in declarația de avere

Chirtoacă

O investigație despre firma si persoanele concrete, care detin formal,
toate off-shore-urile si proprietatile nedeclarate ale lui Vlad Plahotniuc.
Vom cere:
1 Scoaterea lui Plahotniuc din cursa electorala – fals in declaratia de avere.
2 Investigarea in Cirpu a averii si intereselor lui Christos Constantinou.
3 Investigarea in Burgaria a averii lui Marin Mihov Tenev.
4 Investigarea in UE, prin OLAF si ministerele de profil ale statelor UE, inclusiv Romania, a activitatii infractionale concertate a lui Plahotniuc, Constantinou, Tenev, Dodon, Sor si toti ceilalti afiliati lor.
5 Informarea opiniei publice asupra dovezilor prezentate cu privire la toate aceste ilegalitati si prejudiciul adus Republicii Moldova: acoperirea furtului de 13,5 miliarde lei de la BEM, Aeroportul, „Air Moldova”, „Gradina Moldovei” (10 ha de pamant in Chisinau, str. Tudor Vladimirescu), restaurantele „La Izvor” si insulele din parc, „Guguta”, centru „Dosaaf”, hotelurile „Codru”, „National”, etc

Vor urma postari cu detalii pe baza de documente confirmative, originale.

Christos „imparatul”!

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, costum

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Numele complet este Christos Constantinou, din 01.01.2017, adica din ziua de nastere a lui Vlad Plahotniuc cand a implinit 51 de ani, detinator a 99,95 % din actiuni, si beneficiar al firmei „Χ. ΑΡΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Δ.Ε.Π.Ε.” (o denumire in limba greaca care se traduce: „C. Argyrou & Associates…”), cu numar de inregistrare HE227099, firma la care duc toate off-shore-urile si proprietatile nedeclarate, atribuite lui Vlad Plahotniuc.

Pagina web a firmei este aceasta: https://argyroulaw.com/
Despre legaturile lui Constatinou cu tot ce tine de Plahotniuc a mai scris presa de investigatie: https://www.zdg.md/…/lux-si-conexiuni-cu-iz-penal-in-famili…

Aeroportul International Chisinau

Aeroportul fost privatizat de coalitia PD, PLDM si PLR in august 2013. Dupa inregistrarea intermediara din Moscova, a fost facuta la repezeala firma „Komaksavia Airport Invest LTD” din Cipru. Respectiv primul „proprietar”, timp de trei zile, a fost un tanar cipriot, Kiriakos Panagos, iar prima adresa sa adresa de corespondenta a fost str. Konstantinos Kalogera, 54, THETIS BUILDING, Etaj 3, 6021, Larnaca, Cipru, tot acolo unde isi are sediul „C. Argyrou & asociatii”, firma unde sunt inregistrate toate firmele si proprieitatile nedeclarare ale lui Plahotniuc. Acest SRL are o modificare facuta in statut cu pixul, denumirea ramand scrisa numai cu litere grecesti, ceea ce i-a permis sa fie mai putin accesibila in baza de date a Ciprului (se enexeaza).

Prin urmare, actualul proprietar pe hartie, Marin Mihov Tenev, a fost livrat firmei „Komakavia” de catre Vladimir Russu, coactionar cu Tenev la firma „Accent” din Chisinaui, si fost proprietar al „Casei Albe” – palatul imens de la Telecentru din Chisinau, ajuns acum in proprietatea aceleiasi firme din Cipru, apartinand de fapt lui Plahotniuc.

Dovezile se anexeaza. Inclusiv extrasul din procesul-verbal de predare primire a actiunilor cu adresa fimrei in cauza: Konstantinos Kalogera, 54, THETIS BUILDING, Floor 3, 6021, Larnaca, Cyprus, si extrasul din statutul „Χ. ΑΡΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Δ.Ε.Π.Ε.” in imagini: cladirea unde isi are seduiul astazi Komaksavia, extrase din baza de date: directori, actionari, extrase din documentele fondatoare.

Detalii pot fi gasite aici:
https://i-cyprus.com/company/507499
https://i-cyprus.com/company/350360

Este posibil ca imaginea să conţină: cer şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: cer, zgârie nori şi în aer liber

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Este posibil ca imaginea să conţină: plantă, în aer liber şi natură