Atac Armat la o Sinagogă din Pittsburgh, America. De ce avem de ales dintre o societate liberă cu dreptul la o exprimare liberă sau ne vom trezi întrun GULAG ?

atac-armat-sinagoga

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 29, 2018

S-a întâmplat în Pittsburgh, America.

Au fost 11 morți în urma celui mai mare atac armat împotriva unei comunități evreiești din S.U.A.

Ca să știm cum să reacționăm la acest incident, trebuie să înțelegem ce, dar mai ales de ce s-a întâmplat.

Motivul

Comunitatea locală din Pittsburgh a trecut printr-o o campanie de îmbogățire culturală cu migranți, campanie susținută de sinagoga respectivă.

Un bărbat a fost dus la marginea nebuniei văzându-și țara ruinată, rasa înlocuită și valorile morale inversate la nivel global.

Atacatorul, care era anti-Trump, a făcut o postare pe Gab cu câteva minute înaintea incidentului.

Apoi Robert Bowers a pătruns în sinagogă cu arma în mână și i-a ciuruit. La momentul atacului în sinagogă un prunc era traumatizat prin circumcizie și urma să fie adoptat de un cuplu homosexual.

Multă lume se repede să condamne cu vehemență crima.

Să ne întrebăm cum am reacționa dacă un copil s-ar răzbuna mortal pe pedofilul care i-a distrus viața?

Nu aprob fapta lui Robert Bowers, dar îl înțeleg.

Urmări Sinistre

Atac Armat la Sinagogă 11 morțiMusulmanii s-au repezit să strângă fonduri pentru sinagogă ca să arate cât sunt de virtuoși în comparație cu albii antisemiți.

Despre duzinele de palestinieni uciși și miile de palestinieni răniți la protestul de la granița cu Israel nu s-a prea vorbit, dar despre acești 11 evrei morți vom auzi vreme de câteva decenii pe puțin.

Eh, genocidul unora contează mai puțin dacă nu-s tăiați împrejur la penis.

Din toată tevatura asta, cert este un lucru: Aceste cadavre de evrei vor deveni ciomege folosite să lovească dreptul la exprimare liberă.

Consecința principală este suprimarea vocilor dizidente.

Atacul poate fi folosit ulterior să justifice arestări în tabăra naționaliștilor.

Sigur că noi nu avem nimic de câștigat din acest atac. Jidanii nu-și vor schimba comportamentul subversiv și acum au muniție de folosit în următorii 70 de ani.

Atac Armat la Sinagogă 11 morțiEvreii care nu fac parte din familiile celor uciși sunt bucuroși. Vor cere interdicția “discursului urii”, motivând că de la vorbe la fapte e doar un pas.

Similar cu ce s-a întâmplat pe unele platforme în urma protestelor de la Charllotesville, se urmărește o interzicere totală a libertății de exprimare.

Vă vine greu a crede? Dovezile sunt aici:

Gab.ai, rețeaua de socializare cu cel mai mare număr de dizidenți, mulți dintre utilizatori fiind banați pe Twitter sau Facebook, a fost asediată de toate publicațiile mainstream.

Jidanii din mass media fac eforturi colosale să închidă site-ul în urma incidentului.

CBS a făcut un segment întreg în care descrie Gab ca fiind “un cămin pentru rasiști, antisemiți” etc.

La fel a făcut și CNN, concentrându-se pe postările de pe Gab. Unul dintre invitați a cerut colectarea intensivă de date de pe rețele pentru a reduce riscul de a comite crime, deci sa ne așteptăm la alte măsuri orwelliene de control.

Apoi avem articole de tipul “hit-piece” cum este acesta de pe Daily Beast.

Atac Armat la Sinagogă 11 morți

Acestea sunt doar câteva articole defăimătoare care sunt publicate și difuzate acum. Vor fi mult mai multe pe măsură ce știrea continuă să circule.

Este de menționat faptul că Gab a fost aproape interzis pe Microsoft Azure acum câteva luni din cauza unor postări contra evreilor.

Așadar nu este o surpriză faptul că în urma linșajului mediatic Paypal a anunțat că nu mai oferă servicii de procesare a plății pentru Gab.

The Verge:

Earlier today, a gunman walked into the Tree of Life synagogue in Pittsburgh, Pennsylvania and killed eleven people before being apprehended by police. The suspect has since been identified as 46-year-old Robert Bowers, who appears to have had a history of anti-Semitic speech on the social network Gab. Following these revelations, Paypal banned the site from its payment platform — the latest action taken against the troublesome social network by a major technology company.

Furnizorul lor de găzduire online a anunțat că vor suspenda serviciile pentru Gab.

Atac Armat la Sinagogă 11 morți

Stripe, alt serviciu pentru plăți online, a anunțat că a interzis Gab.

Andrew Torba:

La timpul publicării articolului, Gab este inaccesibil:

Atac Armat la Sinagogă 11 morți

Într-un interviu pentru Inforwars, Andrew Torba a declarat că Gab nu a ucis pe nimeni și că nici o postare de pe vreo rețea de socializare nu a ucis pe cineva, singura persoană vinovată fiind atacatorul în sine.

“Cred că este dezgustător faptul că sunt atacat, că fața mea este pusă lângă cea a atacatorului, de parcă eu aș fi terorist.” a declarat fondatorul companiei Gab, precizănd că primește amenințări cu moartea.

“Every single day we see thousands of tweets calling for people to kill the president of the United States and this is allowed, we see live streamed murders on Facebook, we see criminal activity in very high volumes across all of the mainstream social media platforms, including ISIS terror cells and pedophiles preying on children and nobody is calling for Facebook to be shut down, nobody is calling for Twitter to be shut down,” said Torba, adding, “So to take the disgusting actions of one man and shut down an entire platform….demonize me and make me out to be some form of terrorist for allowing free expression and individual liberty online for all people is absurd.”

Lucrurile arată rău pentru rețeaua de socializare, dar și mai rău este faptul că situația transcende Gab-ul. O sa urmeze Minds, Wrongthink, Bitchute, etc.

Dreptul la liberă exprimare este în pericol pe plan mondial.

Cum Să NU Faci

Și uite care-i treaba, n-o să răstorni sistemul jidănesc prin atacuri teroriste aleatorii. Nu așa funcționează. Singura cale prin care violența politică organizată funcționează este în tandem cu o formațiune politică legitimă și acceptată, cum face Partidul Democrat în America cu gruparea teroristă antifa.

Să ataci jidani la întâmplare e complet nebunesc și ne pune într-o situație nasoală, dând muniție opoziției.

Nu încuraja terorismul și fapte ilegale care îți paralizează activitatea și ne decredibilizează cauza.

Dictatură sau Democrație?

Atac Armat la Sinagogă 11 morți

În concluzie, trebuie să decidem, vrem să trăim în dictatură sau în democrație? Momentan noi în Europa trăim într-o dictatură ‘soft’.

O societate nu este democratică dacă dreptul la exprimare liberă nu este respectat și apărat.

În Europa faptul că ai voie să spui orice înafara ideilor care contrazic Holocaustul este dovada flagrantă că societatea europeană NU este una democratică.

Iar mai recent CEDO a decis că “Defăimarea Profetului Muhammad nu se încadrează la libertate de exprimare“.

După acest atac, dictatura care este actualmente fină se va întări treptat.

Mobilizarea pentru apărarea dreptului fundamental la exprimare liberă trebuie să devină o prioritate internațională.

Altfel…ne vedem la gulag!

Atac Armat la Sinagogă 11 morți