ION STURZA, o întrebare pentru Ambasada SUA la Chişinău: Pentru ce au fost cheltuiţi peste 60 de millioane de dolari(bani americani) pentru proiectul „Combaterea spălării banilor şi corupţiei în Republica Moldova”?

Sturza Ion

Am fost rugat sa comentez pentru cei din Marea Britanie. Am refuzat . O fac pentru moldoveni…
Curățirea vine din Europa!

Vă mai aduceți aminte de interviul cu domnul Leancă de la BBC? Am spus și atunci că opinia publică europeană prin mass-media independentă va taxa foarte dur Moldova pentru corupție, spălare de bani, contrabandă. Vine al nouălea val… Acest articol din The Independent este doar începutul… Jurnaliștii occidentali nu sunt politicienii oportuniști și fricoși occidentali… Vor cere sânge, mult sânge…

Ce a făcut Guvernul, sistemul judecătoresc, Banca Națională?! Citiți și veți vedea. Eu tot abordez subiectul de ani de zile, iar pentru asta sunt considerat cârcotaș și antieuropean. Mi-e rușine că sunt din Moldova ai cărei lideri (și de stânga, și de dreapta!) au transformat-o într-o țară de gangsteri ai secolului XXI.

Nu mai contează cine va „câștiga” alegerile. Am nimerit în „istorie”!
Protagoniștii sunt bine cunoscuți. Poate ne lasă în pace și se duc să pescuiască la lacul Geneva sau bea apa la Baden- Baden

Intrebare publica pentru Ambasada SUA la Chisinau . Pentru ce au fost cheltuiti peste 60 de millioane de dolari(bani americani) pentru proiectul „Combaterea spalarii banilor si coruptiei in Republica Moldova”?