MARE SCANDAL la CHIŞINĂU : Viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană a luat mită de la ŞOR ? Unde-i PROCURATURA ANTICORUPŢIE ?

Şor Leanca

Leanca inca nu si-a prezentat demisia dupa ce s-a aflat ca Shor a finantat studiile fiului sau? Pe cand o investigatie totala? Daca Plahotniuc e ceea c e se preface, el trebuie sa-i ceara lui Leanca demisia ca si lui Al.Tanase si sa anunte alegeri parlamentare anticipate. Dezvaluirile sunt mortale pentru acest fandosit k.g.b,-ist care a compormis planul american de Unire a R.M. cu Romania. Stiati ca era unicul vorbitor de engleza atunci cand s-a deschis ambasada R.M.in SUA? Am fost prezent la negocieri cand americanii ne-au spus direct: Cereti, orice doriti? Snegur a cerut 26 de milioane de dolari. Unde sunt banii, diazepamcic? Ce banca ai creat? Leanca, unde sunt banii? I-ati bagat pe conturile lui Birstein? Stimati cetateni, scuturat, acest leancamobil ar face lumina in obscurele pivnite ale puterii. E mare netrebnic. A furat impreuna cu Filat si cu Shor de a uscat. Cum mai pot ravni acestia puterea? Acum ati constientizat ca numai Unirea ne salveaza?

VASILE GTOZAVU

Leancă a fost prins cu luarea de mită de la ŞOR! A devenit clar de ce Şor nu a plătit taxe pentru autoturisme, dar a avut numere diplomatice, de ce la Ambasada R.Moldova la Moscova lui i s-a dat  un etaj ieftin, de ce Leancă a contribuit la tranziția băncilor sub controlul lui ŞOR, a  ascuns  situaţia catastrofică din bănci şi în ultimă instanţă banii cetăţenilor au fost transferaţi în băncile private a lui ŞOR.
În cazul în care FILIP nu refuză la serviciile lui Leancă și procuratura nu va intenta un nou dosar penal împotriva lui ŞOR în calitate de mituitor și împotriva lui Leancă  pentru luare de mită , va fi prea evident că criminalii sunt acoperiţi  şi justiţia este ignorată!

Unde-i Miliardul?

Fiul mai mic al lui Iurie Leancă a învățat în Marea Britanie pe banii lui Ilan Șor. Acesta din urmă a plătit peste 25 de mii de lire sterline pentru studiile lui Liviu Tristan Leancă. Două transferuri au fost făcute prin intermediul unei firme din schema „furtului miliardului” către o instituție de învățământ din orașul Cambridge. Numele mezinului lui Leancă apare negru pe alb în rulajele companiei, una dintre cele utilizate de Șor pentru spălarea banilor sustrași din bănci prin credite. Vicepremierul Leancă pretinde că extrasele bancare ar minți, iar primarul de Orhei spune că nu-și amintește. Ambii adopta aceeași tactică – pun tunurile pe cei, care-i întreabă.