DOLIU NAȚIONAL în ROMÂNIA: A murit Demnitatea şi Conștiința Naţională a ROMÂNILOR

Doliu national

Sterie Ciumetti
Incorect Politic

Referendumul a avut loc de-a lungul a două zile – pe 6 și pe 7 octombrie. Prezența finală la vot a fost de 20,41%, sub pragul de 30% necesar pentru a trece.

Doar 3.731.704 români s-au prezentat la vot, în procente reprezentând 20,41%, sub pragul de 30%.

Astfel, referendumul este invalidat și Constituția nu va fi modificată.

DOLIU NAȚIONAL Moartea Conștiinței Românești

DOLIU NAȚIONAL Moartea Conștiinței Românești

Situația îi neagră. N-are rost să ne îmbătăm cu apă rece.

Scriu cu inimă grea, nu mi-am imaginat că în 30 de ani un popor poate fi spălat pe creier în halul ăsta.

Astăzi a fost despărțit grâul de neghină…și e multă neghină, fraților.

DOLIU NAȚIONAL Moartea Conștiinței Românești

În România mai sunt 4 milioane de români, restul pot fi numiți bipezi fără identitate, NPC-uri (non-player character).

Portretul românului care a stat acasă:

DOLIU NAȚIONAL Moartea Conștiinței Românești

Reacția lui când a auzit “Referendumul lui Dragnea!”:

DOLIU NAȚIONAL Moartea Conștiinței Românești

Uniunea Serpilor din România a făcut cea mai perfidă și antidemocratică propagandă împotriva Referendumului.

S-au scos bannerele publicitare ale CpF pe motiv că e mesaj electoral, deși nu există nici o restricție pentru campanii publice

Infernala mașină de dezinformare nu s-a odihnit de când a fost anunțat Referendumul și până în ultima zi de votare, a reușit să asocieze Referendumul celor 3 milioane de români cu PSD și Liviu Dragnea prostind majoritatea românilor care nu au absolut nici o scuză că nu s-au informat.

Am informații pe surse că unele corporații au făcut ședințe speciale ca să zică angajaților să boicoteze.

Toate astea trebuiau zdrobite de conștiința românească.

Dar aceasta a murit.

Istoria consemnează o gravă înfrângere a românismului la cel mai profund nivel, credința. Este evident că suntem o țară în proporție de 80+% ortodocși…doar pe hârtie.

În realitate sunt sub 20%.


Treci la spălat cur european, române! – Timermans 2018

 

Romanul de azi e un sclav umil și fricos… căruia îi e frică să se pună rău cu Uniunea Europeană

Ca nu cumva să piardă sansă de a șterge cururi de moși și babe în Occident pentru câteva sute de euro pe lună.

În timp ce devine un sclav în propria țară.

Cumpără alimente de la supermaket-uri străine la un preț mai mare decât în Occident, și la o calitate mult mai proastă.

Un sclav fricos ce se gudură.

Se zvârcolesc în mormînt toți strămoșii pe memoria cărora scuipă astăzi niște amoebe dezinteresate, că oameni nu pot fi considerați, și niște găozari vocali ce au de partea lor întregul aparat mediatic de dezinformare.

Blestemul lui Dumnezeu se așterne asupra României, la 100 de ani de la unire, ne-am pierdut tot ce am avut. Va mai dura puțin până când Ardealul se desprinde de România și își declară independența în aplauzele NPC-urilor. Religia lor? Banul.

Încotro, România?

Spre cote de gen obligatorii, spre educație sexuală din grădiniță, reeduarea părinților, persecutarea dizidenților, normalizarea pedofiliei, tot mai multe parade ale obscenului și plină îndobitocire generală.

Camarazi, situația îi neagră.

Spusele lui Marius Albin Marinescu se adeveresc:

Dacă Referendumul nu va trece, România a pierdut „meciul” cu dușmanii săi, românii își vor pierde țara „pe repede înainte”, fiindcă va fi dezmembrată, Transilvania își va declara în curând „independența”. Probabil că ne merităm soarta, deoarece am dat dovadă că suntem ușor de manipulat și predispuși la spălarea creierului!

Pentru cei care nu au înțeles încă: acest Referendum nu este un război între heterosexuali și homosexuali, aici nu-i vorba nici de politica PSD-ului și nici de biserica ortodoxă, ci efectiv dăm un TEST de solidaritate și identitate națională! Dacă-l picăm, e „Pa!”, globalismul și progresiștii neomarxiști au câștigat partida, țara va fi pierdută, iar românii, cei care mai reușesc să reziste alungării de pe meleagurile lor natale, vor fi străini în propria țară.

[…]Actualizare: Rândurile de mai sus se adresează persoanelor inteligente și cu ceva cultură. Explicațiile suplimentare la cele scrise sunt inutile, proștii sau inculții tot așa ignoranți vor rămâne și oricum nu vor înțelege.

Câtă dreptate a avut…

Perspective de Viitor

1. Acceleraționism

Cu toată vulgaritatea, trebuie spus, în slujba “Neamului Românesc” si fiindcă așa a deliberat din proprie inițiativă, de luni să înceapă propaganda Sodomei în școli cu profi în pula goală; pe ulițele satelor cele mai izolate să cânte electro și să defileze “toleranța” non-stop în pula goală; să închidă bisericile ortodoxe și să fie preschimbate în lăcașuri neo protestante, adică iudaizați tot ce e ortodox, tot în pula goală…

România s-a legebetizat, de aceea laitmovitul e “în pula goală”. E țara pulii, oficial.

Tocmai ați renunțat la acești românași și i-ați dat pe mâna Sodomiților, nenorociților, Dumnezeu nu o să vă ierte în veci!DOLIU NAȚIONAL Moartea Conștiinței Românești

2. Regruparea Identitară

Există un nucleu de votanți asupra cărora se vor face încercări de cooptare în tot felul de formațiuni de opoziție controlată.

Adică printr-un “partid patriotic, filoeuropean și atlantist” cum spune Papahagi pe facebook. Se urmărește cooptarea bazinului național-conservator de către o formațiune politică filosionistă, iudeo-creștină.

Avem nevoie de o regrupare identitară, în jurul a tot ceea ce înseamnă românitate, așa cum au înțeles-o oamenii care au votat pentru familie. La aceștia trebuie insistat, cu educație, bună informare și militantizare.

O comunitate de 3 milioane de români e suficientă pentru a trezi țara.

Legăturile dintre noi trebuie consolidate.

La asta să lucrăm în perioada următoare.

DOLIU NAȚIONAL Moartea Conștiinței Românești