O ÎNTREBARE pentru PRIM-MINISTRUl PAVEL FILIP: Este PIAŢA MARII ADUNĂRI NAŢIONALE un loc sfânt unde s-a votat INDEPENDENŢA sau este Piaţa distracţiilor Guvernului FILIP

maraton

Maratonul organizat in PMAN a blocat tot orasul. Soferii au fost nevoiti sa stea blocati in trafic zeci de minute. Unii si-au lasat masinile sau au coborat din transportul public si au luat-o pe jos

Maratonul organizat astazi a blocat tot centrul Chisinaului. Din cauza restrictiilor de circulatie, soferii, care au avut treaba prin centru au fost nevoiti sa stea blocati in trafic zeci de minute. Din cauza ambuteiajelor infernale, unii si-au lasat masinile, sau au coborat din transportul public si au luat-o pe jos.

In timp ce sute de participanti ai maratonului alergau pe strazile principale ale capitalei, sute de soferi claxonau nervosi pe strada Ismail. Suparati pe faptul ca maratonul a blocat practic tot centrul orasului, soferii spun ca de dimineata s-au miscat cu viteza melcului.

“Foarte greu mergem, un kilomtru pe ora de o ora stam in ambuteiaj.”

“Am 40 de minute de la Ciuflea, se circula foarte greu.- Din ce cauza?- Maratonul.”

Conducatorii auto spun ca pentru astfel de manifestatii trebuie ales alt loc, nicidecum centrul capitalei.

“Stam de 50 de minute in ambuteiaj, asta nu-i gandit de administratia orasului, poate sa faca in alta parte spre aeroport de exemplu.”

Satui sa mai stea in ambuteiaje, pasagerii din microbuze si troleibuze au coborat din vehicule si au luat-o pe jos.

“Cu maratonu acesta noi ne chinuim, e inchis acolo pe jos iaca troleibuzul 11, un pensionar la 70 de ani e frumos.”

Din cauza maratonului, a fost sistata circulatia pe intreg bulevardul Stefan cel Mare, pe strada Ciuflea, dar si pe unul dintre sensurile de circulatie de pe viaduct.

Sursa: PRO TV