Ce se poate întâmpla cu Vlad Plahotniuc şi alţi politicieni, dacă va merge pe calea corupţiei ?

alianta-dodon-sor-plahotniuc
Centrul de Resurse Juridice din Moldova a realizat un spot social menit să sporească gradul de informare, conştientizare şi responsabilizare a cetățenilor cu privire la riscurile actelor de corupţie.

Spotul ilustrează povestea unui cetățean ajuns în fața Judecății de Apoi din cauza unui caz ordinar de corupție și sugerează faptul că urmările unui act de corupție lovesc în societate și nu-i ocolește nici pe autorii acestor acte.

Spotul a fost realizat în cadrul proiectului „Consolidarea societății civile din Moldova pentru a cere justiție” cu suportul financiar al Departamentului de Stat al SUA/Biroul Internațional pentru Justiție Penală și Aplicarea Legii al Ambasadei SUA în Republica Moldova.

Plahotniuc – cel mai corupt politician din Republica Moldova, cred cei mai multi moldoveni. Cine e pe locul 2 si 3. Sondaj BOP

Cei mai multi moldoveni cred ca cel mai corupt politician din Republica Moldova este liderul PD Vlad Plahotniuc, fiind urmat de presedintele Igor Dodon, iar topul este incheiat de fostul premier Vlad Filat. Datele sondajului BOP, prezentat , mai arata ca 43,9 la suta dintre respondenti nu au putut sa ofere un raspuns la intrebarea „Care in opinia dvs. este cel mai corupt politician din Republica Moldova?”. Potrivit studiului, dintre cei care au oferit un raspuns, 32,6% cred ca Vlad Plahotniuc este cel mai corupt politician din tara.

Sondajul a fost realizat de Centrul de Investigatii Sociologice si Marketing „CBS-AXA”.
Esantion: 1113 persoane din 82 de localitati.
Marja de eroare: +\- 2,9%.
Perioada: 18 noiembrei – 5 decembrie.

Care in opinia dvs. este cel mai corupt politician din Republica Moldova?

1. Vlad Plahotniuc – 32,6%
2. Igor Dodon – 4,9%
3. Vlad Filat – 2,6%