Ce spune procurorul mun. Chişinău IVAN DIACOV despre accidentul Preşedintelui DODON

Dodon accident

IVAN DIACOV: Automobilul în care se afla Președintele se mișca cu viteză EXCESIVĂ,deaceea șoferul camionului n-a izbutit să încheie manevra.

Imagini cu momentul impactului mașinei în care se afla Igor Dodon

ŞTEFAN GLIGOR: Ieri eram pe traseul Leuseni cand coloana de masini care-l transporta pe acest „cetatean”, care din motive necunoscute se crede extrem de important, a trecut pe linga mine cu o viteza care depasea cu mult limitele rationalului.
In acelasi timp bravul politist din escorta urla din rasputeri in microfon cu voce grava si plina de importanta: „Traaageti pe dreaaaptaaa!!!”
Aproximativ o luna in urma acest Touareg pe care-l vedeti in imagini parcat in chiuveta, pe care noi, cetatenii l-am platit din banii nostri, deplasandu-se pe centura Chisinaului si considerand ca nu am tras suficient in lateral a incercat sa ma sperie facand o manevra agresiva in directia mea incercand sa ma impinga de pe carosabil, imi aduc bine aminte cum l-am ignorat si am mers mai departe pe banda mea respectand regulile de circulatie rutiera.
Acei care merg des pe traseul Leuseni va pot povesti o multime de abuzuri de acest gen, cand viata oamenilor este pusa in pericol practic zilnic de acest Pisidinte.
Ii sugerez „cetateanului” sa invete lectia, sa-si respecte promisiunile electorale (din cate tin minte a promis sa renunte la aceste excese), sa-si modereze egoul si sa mai scada din propria importanta.
Iar lectia pe care tre s-o invete este ca in tara asta orice cetatean de rand este mai important si pretios, or Presedintele este obligat sa aiba grija de cetateni si nicidecum sa le puna viata in pericol in fiecare zi.