MARELE SCENARIU SECRET: Preşedintele TURCIEI Erdogan și predicatorul islamic, Fethullah Gülen, aceeaşi cauză, aceeaşi luptă: triumful sionismului şi iudaimului în lume

Gulen Erdogan

Prim-ministrul turc Recep Tayyip Erdogan, dreapta, este o marionetă a mișcării  evreiești Illuminati condusă de Fethulah Gülen, stânga, care a finanţat pseudo Partidul lui Erdogan islamist „Justiție și“Dezvoltare, partid CIA, pe bani din droguri „.
Întreaga mișcare islamistă de primăvară arabă este modelată pe Turcia, o țară Mossad-CIA, condusă de evrei criptografici. De ştiut că agențiile evreiești Illuminati stau în spatele terorii și asasinatelor din Turcia.
Fethullah Gülen a lucrat pentru CIA din 1964 și a adunat studenți străluciți după absolvire pentru a-i folosi. Secta lor este cea mai mare din Turcia. Ei conduc AKP (Partidul Justiției și Dezvoltării), poliția turcă, armata și agențiile de informații și multe altele.

În Turcia, Armata Evreilor Turci și Agenția de Informații Turce se află în spatele tuturor asasinatelor politice ale grupurilor teroriste.  Ca toate treburile evreiești, acestea trebuie să fie secrete. În prezent, aproximativ 90% din agențiile de informații ale lumii sunt controlate de comunitatea evreiască internațională. MOSSAD, CIA, MI6, SVR, MIT etc. Evreii trebuie să acționeze în secret, deoarece intenționează să distrugă omenirea, aşa că ei trebuie să-și ascundă scopul.
Agenția de Informații din Turcia și forțele militare turcești au ucis un număr mare de politicieni, șefi de poliție, soldați, jurnaliști etc … Unul dintre ei a fost Uğur Mumcu . Era jurnalist și academician. El știa despre grupul terorist kurd PKK. El știa că „Abdullah Öcalan, liderul PKK, a fost un spion al Agenției de Informații a Turciei”. Vroia să-i trezească pe turci. Soția lui este astăzi un parlamentar. Numele ei este Șükran Güldal Mumcu. A încercat să găsească ucigașii soțului ei, dar nu a putut. Deoarece Uğur Mumcu a fost ucis de Agenția de informații din Turcia, controlată de evrei. Toată lumea știe asta, dar nu poate face nimic. Chiar și soția lui. Un alt asasinat a fost generalul Eșref Bitlis. A fost ucis de aceeași organizație evreiască controlată. Generalul Eref Bitlis știa totul despre armata turcească controlată de evrei  și despre PKK. A încercat să-i oprească, dar a fost ucis. Un altul a fost uciderea lui Gaffar Okkan. A fost șef de poliție. O altă crimă a fost Adnan Kahveci, un parlamentar care a investigat terorismul kurd în estul Anatoliei și a pregătit documente. A fost ucis de aceeași organizație evreiască controlată. Mushin Yazıcıoğlu, un alt parlamentar a fost ucis de forțele militare turcești. O altă crimă a fost uciderea lui Turgut Özal. El era președintele. El a fost otrăvit de Agenția de Informații din Turcia pentru că a încercat să rezolve teroarea kurdă. Există mult mai multe crime în Turcia. Adi Ipekci (jurnalist), Nihat Erim (fostul prim-ministru), Gün Sakaz (parlamentare) Forțele armate turce nu au fost încă demontate. Iluminații evrei încă controlează Turcia folosind păpuși militare.

Fethullah Gülen a lucrat pentru CIA încă din 1964, când a fost creat de diplomatul american Graham Füller și  finanțat cu bani din droguri. El este suspectat că a strâns heroină de 25 miliarde de dolari. Mișcarea Gulen „formează  un imens conglomerat care include ONG-uri, întreprinderi, ziare și cămine de colegii din Turcia, precum și școli din întreaga lume”. Câțiva jurnaliști care au încercat să-l investigheze pe Gulen au fost urmăriți sau puși în închisoare. Are sute de școli în întreaga lume. Aceste școli sunt finanțate din banii CIA obţinuţi din droguri. Iar aceste școli funcționează birouri ale CIA și MOSSAD. Dacă nu moare în câțiva ani, evreii îl ung ca calif al lumii musulmane. Ce este un Calif? Liderul spiritual al lumii musulmane. Liderul unic. Un fel de Papă musulman iudaic. În primăvara arabă din Egipt, Maroc, Algeria, Siria, Tunisia, Libia, Yemen și Turcia „au fost instalate zeci de Partide al Justiției și Dezvoltării“, în Orientul Mijlociu. Aceste partide au fost susținută de Frăția Musulmană sub controlul iluminaţilor evrei.

În 1997, Abdullah Gül a fost invitat la New York pentru reuniunea CFR. Consiliul de Relații Externe Evreiești. După această întâlnire, AKP a fost creat și a câștigat alegerile în 2002 și a fost președinte al Turciei. Se crede că Abdullah Gül este și un cripto evreu . El semnează ca un Francmason.
După înregistrările judiciare și mărturia foștilor oficiali guvernamentali vvedem că Fethullah Gulen, care locuiește în prezent în Pennsylvania, a ridicat mai mult de $ 25 miliarde de active din traseul de heroină care ruleaza din Afganistan în Turcia.
Sibel Edmonds, un fost traducător FBI, a declarat că banii din droguri au fost transportaţi în cuferele lui Gulen de către CIA „Potrivit Sibel Edmonds, un număr mare de medicamente erau duse în Belgia cu aeronave. După aceea, plecau în Regatul Unit și multe au venit în Statele Unite prin intermediul aeronavelor militare în centrele de distribuție din Chicago și Paterson, New Jersey în Turcia sa natală. Marea avere a lui Gulen a fost folosită pentru a crea Partidul Justiției și Democraţiei.
Abdullah Gul, este un discipol al lui Gulen, împreună cu prim-ministrul Recep Tayyip Erdogan, și Yusuf Ziya Ozcan, șeful  Consiliul Învățământului Superior al Turciei. Gulen a cumpărat ziare, posturi de televiziune, firme de constructii, universități, bănci, utilități, puncte de vânzări tehnologice, farmacii și companii de producție din toată țara. „În plus, a întemeiat mii de madrassas (școli religioase islamice) din Asia Centrală, unde elevii sunt îndoctrinați cu preceptele islamului militant . Dar mișcarea Gulen nu se limitează la Turcia și Asia Centrală „. În Statele Unite au fost înființate șaptezeci și cinci de școli Gülen ca academii finanțate din fonduri publice. Gulen este afiliat la CIA. În sprijinul cererii sale privind statutul de rezident permanent, Gulen a obținut scrisori de susținere și aprobare de la Graham Fuller și alți oficiali ai CIA. „Petiția sa a fost, de asemenea, aprobată de fostul secretar de stat Marc Grossman și de fostul ambasador în Turcia, Morton Abramovitz”. Imperiul otoman a fost distrus de comunitatea evreiască organizată. În 1923, Turcia a fost creată de evreul Atatürk.

2 (L. Gulen și Papa Ioan Paul al II-lea îşi strâng mâinile cum fac masonii)

3 (Obama vizitează o școală Gulen din DC)

4 (Pseudo islamistul Erdogan cu prietenii săi)

5 (Fostul președinte turc Abdullah Gul este un alt costum pentru iluminații evrei )

 

 

 

http://www.alterinfo.net/Erdogan-et-G%C3%BClen-meme-combat-servir-le-sionisme_a128820.html