PLANUL SECRET: Dodon, sultan al Republicii Federale Moldova ?

Dodon Erdogan
Maria Ciobanu:

Recep Tayyip Erdoğan în acest fel se răzbună pe profesorii, care nu l-au susținut în alegeri. SIS-ul nostru, aservit puterii, le-a înaintat și „învinuirea”: teroriști! Ascultați-l pe directorul adjunct al liceului și veți înțelege că în situația lui ne putem pomeni oricare dintre noi. Plahotniuc va proceda la fel cu profesorii, medicii etc., care nu vor vota cu el. Va obliga SIS-ul să ne califice drept teroriști! Dodon se vede deja sultan al Republicii Federale Moldova…Palatul este gata, împrejmuit de două garduri.
Niște ticăloși, ajunși prin fraudă la cârma statului, prin bani murdari veniți de aiurea, azi au prezentat o mostră autentică de stat capturat. Cine suntem noi, dacă nu putem opune rezistență acestor călăi, pentru care contează doar propria lor securitate? Cine se va mai încumeta să intre pe teritoriul unui stat în care drepturile omului există doar pe hârtie?

/VIDEO. EXCLUSIV/ Directorului adjunct al liceului Orizont din Durlești vine cu detalii despre reținerea directorului instituției