Marele Israel. Pe calea celui de-al Treilea REICH

NETANYAHU_UN_J_CARRIER

Un politician israelian proclamă SUPREMAȚIA rasei evreiești

ActiveNews.ro: Un parlamentar din partidul Likud, aflat la guvernare, a declarat că „rasa evreiască”  este cea mai inteligentă din lume și deține  „cel mai bun capital uman”, motiv pentru care, spun el,  opinia publică israeliană nu a crezut în acuzațiile care i-au fost aduse prim-ministrului Benjamin Netanyahu, relatează Times of Israel. Miki Zohar a făcut aceste comentarii în timpul unei dezbateri radio pe tema anchetelor în mai multe cazuri de corupție care îl vizează pe Netanyahu.Afirmațiile sale au dat naștere unor dezbateri aprinse pe Twitter cu cei din Partidul Arab, care au remarcat  că politicianul Likud a folosit un limbaj similar naziștilor în timpul Holocaustului privind rasa evreiască.

„Vă pot spune ceva foarte simplu. Nu puteți să-i păcăliți pe evrei, indiferent de ce se spune în mass-media. Publicul din Israel este unul care aparține rasei evreiești, iar întreaga rasă evreiască deține cel mai bun capital uman, cel mai deștept și cel mai înțelept. Publicul știe ce face prim-ministrul pentru țară și cât de bun este la job-ul lui”,  a spus Zohar.

În replică, un politician din Partidul Arab a scris pe Twitter, lângă o imagine a lui Zohar: „Un funcționar ales în “statul evreiesc” prezintă: „teoria rasei”. (Citește mai mult: ActiveNews.ro)

Israelul și-a definit țara, prin lege, ca „stat-naţiune al poporului evreu”.

După ce, în urmă cu puțină vreme, un parlamentar israelian a proclamat public supremația rasei evreiești, acum parlamentul israelian a votat o lege care definește țara „stat-naţiune al poporului evreu”. În principiu, nu e nimic rău. Doar că ceea ce își poate permite Israelul nu își pot permite alte țări, inclusiv România, pentru că toată planeta ne-ar sări în cap și ne-ar acuza de rasism, șovinism, discriminare și orice doriți. Și, cu siguranță, unele dintre vocile cele mai supărate ar fi ale unor evrei precum Soros. Prietenii știu de ce! Dar iată despre ce este vorba:

Adevarul.ro: Parlamentul israelian a adoptat, după o sesiune care a durat opt ore, controversata lege care defineşte ţara exclusiv ca „stat-naţiune al poporului evreu”, informează BBC. Legea – care a fost aprobată cu 62 de voturi „pentru” şi 55 „împotrivă” – stipulează că ebraica este singura limbă oficială, renunţându-se la arabă, care avea acelaşi statut din 1948 (formarea statului), şi că aşezările evreieşti reprezintă interes naţional. În plus, „întregul Ierusalim unit” este considerat capitala. Membrii arabi ai parlamentului israelian au condamnat legea, însă prim-ministrul Benjamin Netanyahu a caracterizat adoptarea ei drept „un moment definitoriu”.

Legea, susţinută de guvernul de dreapta al ţării, arată că „Israelul este tărâmul natal al poporului evreu care are dreptul exclusiv de autodeterminare naţională”. Arabii israelieni reprezintă 20% din populaţia ţării de 9 milioane de locuitori.   Ei au aceleaşi drepturi prin lege, dar s-au plâns în mai multe rânduri că sunt trataţi ca cetăţeni de rang secund şi spun că sunt discriminaţi.

adevarul.ro

Oh, my God! Sioniştii visează la Marele Israel, de 10 ori mai mare decât actualul Israel! De asta se vrea declanşarea unui război în zonă?

Aţi văzut vreodată această hartă de la începutul acestui articol? Ea prezintă…. surpriză surpriză!… harta “Marelui Israel”, care este “visul de aur” al evreilor. Din ce este format marele Israel? O mică bucată din nordul Turciei, o mare parte din Siria, întreg Libanul, întreaga Iordanie, partea vestică a Iraq-ului, partea nordică a Arabiei Saudite, peninsula Sinai şi partea răsăriteană a Egiptului şi, bineînţeles, Israelul actual.
Se ştie dorinţa sioniştilor de a domina de la Nil până la Eufrat, între cele două mari fluvii istorice ale Orientului Mijlociu şi Apropiat, ceea ce se poate vedea şi pe această hartă. Acest lucru ar fi întărit şi de Biblie, în Isaia, capitolul 19, versetele 19:24.
lovendal.net

ISRAELUL mergea pe calea celui de-al Treilea Reich