DECLARAŢIE-BOMBĂ: PUTIN este un dictator de tip mafiot, iar filozofia lui sînt banii şi puterea

Putin Kremlin

Senatorul american John Kennedy, care a vizitat recent Rusia, consideră că lucrul cu autoritățile Rusiei este ca și cum ar fi „să lucrezi cu mafia”.

Legiuitorul a declarat reporterilor că întâlnirile cu oficialii erau periodic ridicole, iar cea mai problemă a fost ministrul de externe Serghei Lavrov. Kennedy a spus că diplomatul este un bully. „Bineînțeles, nu ne-am numit tîrfe politice sau ceva de genul asta, dar am schimbat cuvintele aspre”, a spus el.

Potrivit diplomatului, Rusia nu are o filozofie politică: „este ca și cum ai vorbi despre filosofia politică a mafiei”. „Filosofia lor este banii și puterea. Aceasta este filozofia lui Vladimir Putin. El guvernează cu o mână de fier. Este un dictator „, crede senatorul.

În același timp, Kennedy consideră că nu ar trebui să existe progrese la  întâlnirea președinților Rusiei și SUA. – Nu poţi avea încredere în Putin, a spus Kennedy. „Cred că cel mai bun lucru pe care îl putem face este să încercăm să îl ţinem în frîu”.

Senatorul a adăugat că nu există presă liberă în Rusia, diferența dintre elite și cetățeni obișnuiți este evidentă, iar rușii „merită o viaţă mai bună”.

http://svpressa.ru/politic/article/204965/