VIDEO-ŞOC: Președintele DODON ”ocupat” cu problemele țării / Distracție ”prezidențială” Dodon și Kirkorov – beau și dansează

Dodon Kirkorov

„Цвет настроения синий” între șeful statului, Igor Dodon și bunul său prieten sau așa zisul oaspetele său gratuit, Filip Kirkorov. Fete, cupe de șampanie, dar în primul rând distracție și voie bună. Se presupune că imaginile au fost înregistrate acum o lună, când interpretul a participat la Festivalul Mierii şi Căpşunilor, organizat de președintele țării la Sadova.

Tara arde, iar Dodon se scarpina cu Kirkorov… Nu-i vorba ca nu ar avea voie, ca tot radeau unii de episodul nocturn din „garaj”…Dar cand are loc aceasta? Cand la Chisinau sunt anulate alegeri si RM ajunge sa fie stat izolat, alunecat in plina dictatura?Unde e furia fata de furtul miliardului, unde e lupta cu regimul oligarhic, unde e discursul din campania pentru prezidentiale?Nici lui Putin nu i-ar conveni sa aiba treaba cu un asemea bufon, asta a scris pe facebook Dorin Chirtoaca.

Dodon cu bikinii rosii ai Zanei-Karabina in mana vrea sa fie fruntea ciumei rosii la alegerile din toamna curenta.
Iata ce canta avortonul de Sadova in timp ce poporul geme sub jugul banditilor pe care-i oploseste el. De la imnul Rusiei, interpretat in beciurile de la vila de stat, Condrita, construita din banii poporului pana la:Цвет настроения синий. Dodon e un retardat care a tranfrormat functia de presedinte al R.M. intr-o dulce zabava cu toate lepadaturile acestor trei palme de pamant si cu emisarii imperialismului cultural rusesc al lui Putin. E de greata, sa-l vezi pe acesta Magar, veselindu-se in timp ce copiii nostri isi fac bagajele si pleaca pentru totdeauna din aceasta facatura. Dodon nu-si face probleme: el are pe cine aduce in loc. Exemplul Crimeii este instructiv pentru acest profitor si pres al lui Putin care pentru 3 dolari nu strica doar aerul in biserica ci ia in mana o pereche de bikini. Mare dobitoc! Asta trebuie sa prezinte opozitia unita in scrutinul general din toamna curenta.Cata nesimtire, acest Dobitoc vrea sa castige alegerile generale, el fiind in fruntea listei socialistilor cu bikinii rosii ai Zanei-Karabina in mana.
Цвет настроения синий
Внутри Мартини, а в руках бикини
Под песню «Синий иней»
Она так чувствует себя Богиней

Vasile Grozavu