ALERTĂ MAXIMĂ: Care este scopul şi condiţiile creditului Băncii Mondiale (BM) şi a FMI acordat regimului Plahotniuc-Dodon ? Vânzarea pământului de aur arabil prin legea cetăţenie contra investiţii ?

Filip BM FMI

PAS, despre legea „cetățeniei prin investiții”: Va transforma R. Moldova într-un loc al crimelor financiare

La 31 mai curent, Parlamentul a adoptat în lectură finală modificări la legea cetățeniei „prin investiții”. Conform acestora, numele și prenumele persoanelor care vor deveni cetățeni ai Republicii Moldova va fi secretizat (numele și prenumele persoanelor respective nu va mai fi publicat în Monitorul Oficial odată cu decretul de acordare a cetățeniei). De asemenea, potrivit noilor amendamente, este exclusă limitarea la 5 mii a cetățeniilor astfel acordate (limita de 5 mii va fi aplicată doar pentru solicitanții principali, nu și pentru membrii familiilor lor).

„Cu siguranță, cetățenia nu va fi cumpărată de cetățeni UE. Ei nu au niciun motiv să investească într-o economie măcinată de corupție și una lipsită de perspectivă”, crede Maia Sandu. „Drept urmare, există riscul ca cetățenia Republicii Moldova să fie acordată persoanelor cu trecut dubios implicate în afaceri murdare din Federația Rusă, din țările asiatice, africane sau America latină, celor implicați în „Spălătoria rusească” sau care se află pe lista sancțiunilor SUA sau UE, și utilizată pentru legalizarea banilor din „Furtul Miliardului”. Secretizarea numelui și prenumelui exclude posibilitatea vreunui control civic asupra biografiei noilor titulari ai cetățeniilor Republicii Moldova, fapt care generează suspiciuni rezonabile cu privire la existența trecutului criminal al „noilor” cetățeni ai statului”, susțin cei de la PAS.

Potrivit formațiunii, excluderea limitei numărului de cetățenii „poate conduce la aceea că ne vom putea pomeni cu zeci de mii de străini în Republica Moldova, fapt care, conform mai multor experți în domeniu, ar fi în măsură să pună sub semnul întrebării existența în continuare a regimului liberalizat de vize cu UE”.

În final, PAS a solicitat, în mod repetat, stoparea punerii în aplicare a acestei legi. „Singurul obioectiv al guvernării este transformarea acestei țări într-un loc al crimelor financiare și ei să fie potențiali și reali participanți ai acestor crime. Solicităm președintelui țării să restituie în Parlament această lege și să depună o sesizare de neconstituționalitate la CC”, a cerut Maia Sandu.

România Subjugată De Stăpânii Lumii

S-a creat Banca Mondiala (BM). Toate statele afiliate trebuie sa participe cu fonduri. BM imprumuta statele care sunt in situatii grele. Statele acestea dau banii inapoi cu dobanda.
Statele acestea gireaza cu bunurile lor. Sa facem un calcul. Romania produce 1000 lei PNB.
Are obligatia sa dea 100 la BM. Cheltuielile statului sunt insa de 1100 de lei.
Romania e pe minus cu 200 lei. Ca atare, Romania se imprumuta cu 200 de lei de la BM.
Plateste si dobanda. Asta se intampla cu toate statele care au cheltuieli mai mari decat veniturile. Si care stat nu are asa ceva pe planeta asta? Asadar, toate statele sunt imprumutate la BM. Si toate statele continua sa se imprumute ca sa acopere datoriile precedente, cu dobanzi din ce in ce mai mari, fara ca sa mai aiba sansa de a si le achita vreodata. Consecinta? BM are profituri. Unde sunt profiturile? Unde este partea Romaniei? Secondo. BM nu are suficienti bani ca sa plateasca toate imprumuturile cerute de guverne. Asa ca se imprumuta pe piata privata. Unde? La cine? La Rezerva Federala. De aceea toate imprumuturile date sunt in dolari. Bineinteles cu dobanda. Bineinteles ca gireaza cu girurile guvernelor. Asadar, BM nu are profituri pentru ca trebuie sa plateasca dobanzile la Rezerva Federala. De unde are Rezerva Federala banii? In conditiile in care in US fiecare cetatean are o datorie publica de 49.000 dolari? Fiecare familie de 4 are 200.000 datorie publica? Si in conditiile in care economia americana s-a mutat in China?Rezerva Federala nu are banii pe care ii imprumuta. Sunt bani pe hartie!!!!! Inventii!!!! Ce se va intampla daca va cadea BM? Rezerva Federala va deveni proprietarul toturor datoriilor statelor imprumutate. Cum poate cadea BM? Rezerva federala isi va cere toti banii inapoi in regim de urgenta. Daca nu va fi posibil de platit datoria… Rezerva Federala va deveni proprietarul tuturor bunurilor acestor state si probabil va detine Ministerele de Finante si Economiile tuturor statelor indatorate. Si totul va fi foarte legal si foarte capitalist. Cine este Rezerva Federala? Acele familii de bancheri care conduc SUA. De ce accepta guvernele datorii pe care stiu bine ca nu le pot achita? Pentru ca isi au partea.De ce BNR nu blocheaza aceste imprumuturi? Pentru ca isi au partea. Unde isi au partea?
In NOUA ORDINE MONDIALA. Teapa este ca acesti indivizi sunt amagiti ca ei vor fi tratati altcumva!!! Ei nu realizeaza ca bancherii americani de la Rezerva Federala se folosesc de ei pana cand isi vor atinge scouprile. Apoi vor trece la faza in care ii vor lovi si pe ei… Pentru ca asa e in capitalism: Cel tare mananca pe cel slab…pana ramane el stapan absolut!!! Este doar o chestiune de timp. In foarte scurt timp. De ce scurt timp? Pai la viteza cu care cresc datoriile in cativa ani se va ajunge la blocaj.