O întrebare către Preşedintele SUA şi comisarii UNIUNII EUROPENE: Când veţi aplica sancţiuni economice personale împotriva Dictatorului Vlad Plahotniuc care a anulat statul de drept în R. Moldova şi a instaurat DICTATURA

Statul de drept protest

Imaginați-vă trei lucruri:

➊ cu ce se ocupa Asif Chauhdry cât era „ambasador SUA în Moldova”, dacă după asta ca recompensă a ajuns în consiliul executiv al holdingului lui Vaja Jhashi, mâna dreaptă a lui Plohotniuk(?)

➋ unde va răsări James Pettit după expirarea mandatului de ambasador, tot ca recompensă(?)

➌ ce a mai rămas din reputația SUA în Moldova grație ultimilor săi ambasadori(?)

Fostul ambasador al Statelor Unite la Chișinău, Asif Chauhdry, a intrat în Consiliul executiv al unui holding agroindustrial deținut de Vaja Jhashi, un apropiat al liderului PD, Vlad Plahotniuc, informează Newsmaker.md.

 

ION STURZA: O drama ce se desfasoară sub ochii nostri sau de ce guvernarea de la Chisinau este atat de aroganta cu democracy . Punctata de Guardian. Astazi SUA are la Chisinau doar un singur interes, cel Imobiliar. A confirmat-o si vizita in SUA a domnului P. Filip.

DRAGI CONCETĂŢENI, pentru a impune SUA şi UE ca să aplice sancţiuni economice personale împotriva lui Vlad Plahotniuc, dictatorul mafiot pentru: 1. miliardul furat 2. invalidarea primarului general ales Andrei Năstase de către popor prin vot democratic 3. anularea sistemului electoral mixt – este necesar de a crea o opinie naţională şi internaţională puternică. E necesar de a instala corturi ale Mișcării de Rezistenţă în Chişinău şi în alte oraşe şi localităţi, în oraşe din diaspora pentru a colecta semnături ca să fie adresate SUA şi UE. Care ar fi lozinca: Cerem SUA şi UE să aplice sancţiuni economice personale împotriva Dictatorului Vlad Plahotniuc, oligarhul care a anulat statul de drept şi a instaurat Dictatura. De asemenea, trebuie de instalat corturi de protest ale Mișcării de Rezistenţă la Procuratura generală, Procuratura anticorupţie, CNA, Curtea Supremă de Justiţie, Preşedinţie, Guvern, Parlament. Faptul că SUA și UE nu aplică sancțiuni economice personale oligarhului Vlad Plahotniuc și la mulți alții gen ȘOR,  ce vrea să însemne oare asta? Complicitate ?

autor: MIHAI CIUBOTARU