VIDEO-EXCLUSIV: Andrei Năstase şi Maia Sandu cheamă astăzi lumea la un protest în faţa Primăriei Chişinău la 17.30: Să ne apărăm votul !

Protest 20 iunie

Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr, Partidul Acţiune şi Solidarite şi Partidul Liberal Democrat anunţă despre desfăşurarea unui protest miercuri, 20 iunie, în preajma Primăriei Chişinău, faţă de decizia instanţei de a nu valida rezultatul alegerilor din Capitală.
„Până aici! Ne-am săturat! Ieşim la protest să ne apărăm votul! Justiţia controlată de Plahotniuc a călcat în picioare opţiunea liberă şi democratică a cetăţenilor. Ei au scuipat şi au dat pe jos cu ceea ce ne-a mai rămas de preţ – votul nostru”, se arată în mesajul paginii de pe Facebook care a fost creată pentru protestul respectiv. Primarul ales al Capitalei, Andrei Năstase, a declarat că „votul exprimat de cetăţenii responsabili la 3 iunie a fost desconsiderat de mafie”.    „Aseară, sub paravanul nopţii, alegerile locale din Chişinău au fost invalidate sub pretexte ridicole, total inconsistente. Deci, vom lupta în continuare. Astăzi, la ora 17.30 ne întâlnim la primăria capitalei pentu a ne apăra votul”, a scris Năstase pe pagina sa de Facebook.

adevarul.md