PROBE-BOMBĂ: De ce Plahotniuc a făcut jocul politic al lui Putin în R.M ? Cum Plahotniuc șantajează occidentul ?

centura-de-presedinte-igor-dodon-

Desfrâul pe timp de ciumă la care s-a dedat ieri Dodon, în localitatea sa de baștină, Sadova, pe care a furat-o cum a știut el mai bine și de pământuri, și de unitățile de prelucrare a materiei agricole primare, a devenit o tradiție.

Component al binomului odios, Dodon, un sac plin cu rahat, a rânjit ca o prostituată politică împreună cu emisarul imperialismului cultural rusesc al lui Putin. Pozele au fost dintre cele mai diverse ca într-un veritabil lupanar politic.

E culmea: într-un stat măcinat de corupție endemică, Dodon fiind unul dintre protagoniștii ei, împreună cu Zâna-Karabina, a organizat festivalul mierii și al căpșunelor sub înaltul său patronaj.

Individul a uitat de Shor, a uitat de miliardul furat, o parte din care e pe seama Zânei. Pe el nu-l interesează investițiile străine, reluarea creditării de către FMI a R.M. Nu-l interesează măcar cum se odihnesc copiii în vacanță.

Avortonul o duce într-un cântec și o veselie. El vinde R.M. oricui dorește,lăudându-se că nu cheltuiește niciun ban din buget.

Acest imbecil ridicol chiar își imaginează că toți îi dau bani pentru faptul că e gras, chel și prost.

Că Erdogan, președintele Turciei, repară președinția, fiindcă nu are ce face milioanele. Că investitorii ruși cărora le-a promis că le dă R.M. la picior în cazul în care ajunge la putere prin complicitate cu Plahotniuc, aruncă banii pe gura vântului, fiindcă ne iubesc atât de mult pe noi, românii basarabeni.

Totul e plătit, finanțat de către Rusia, acest lucru trebuie să se știe.

Dodon  dă viața copiilor și nepoților noștri pe credit, fiindcă Plahotniuc îi permite acest lucru.

Plahotniuc are acum de rezolvat o sarcină dintre cele mai dificile. El trebuie să renunțe la votul mixt, deoarece alegerile noi  ale primarului de Chișinău au demonstrat cât dreptate a avut liderul PL, Mihai Ghimpu, când a ieșit de la guvernare, neacceptând să voteze nici uninominalul, nici mixtul.

Plahotniuc a făcut jocul politic al lui Putin în R.M. și este obligat să renunțe, cel puțin la alegerile în circumscripții într-un singur tur de scrutin. De ce? Fiindcă în cele 11 circumscripții din municipiul Chișinău, dacă alegerile au loc într-un singur tur de scrutin, Dodon obține o victorie clară.

De fapt, Dodon a început deja festivalurile bahice cu cei care vând totul pentru bani.

Kirkorov, care a fost făcut artist al poporului, e și prietenul lui Plahotniuc. E ca un liant între Dodon și Plahotniuc.

Interesant, de ce Dodon nu l-a invitat pe Plahotniuc la festivalul care ne costa sute de mii de euro. Or el își imaginează că noi l-am crede dacă ar spune că Kirkorov nu l-a întrebat pe el personal dacă îi dă voie să vină sau nu în R.M. Vă amintesc, Plahotniuc l-a invitat pe Kirkorov la festivalul ”Brâul moldovenesc”.

Dodon are spete sigure în persoana lui Plahotniuc. El se scaldă în bogăție și tot ce are a transferat în of-shore.

Dacă ar vrea, Plahotniuc i-ar închide supapele. Dar nu dorește. El îl pune la cale pe Dodon să-și facă de cap, fiindcă astfel șantajează occidentul. Deci, cu cât mai nebun e Dodon cu atât mai bine e pentru Plahotniuc.

Acesta este atât de obraznic, atât de nesimțit, încât își permite să-și cumpere centuri din seria Stefano Ricci.

Așa a fost imortalizat lângă Kirkorov. Cu o centură din piele de crocodil care costă 1.895 de lire sterline, adică aproximativ 2.250 de euro, sumă care depășește cu mult salariul lunar al celui pe care Voronin l-a numit președinte – Gandon.

În vedeți în poză. E bine dispus. Nu se gândește nici pentru un moment că istoria cunoaște cazuri recente când dictatorii au sfârșit-o rău de tot.

El nu va mai apuca să fugă în Rusia ca și Ianukovici. Oameni flămânzi și prădați de către odiosul binom, încălzit la piept de către Voronin vor găsi aplicare practică centurii cu cap de vultur pe care avortonul va spune că a primit-o cadou.

Dacă e așa ar trebuie întrebat de ce nu a declarat acest cadou. Plahotniuc, știi că există asemenea lege în R.M.?

VASILE GROZAVU