DOCUMENTE-EXCLUSIVE: Sioniștii vor trebui să întoarcă banii germanilor pentru înșelăciunea cu „Holocaust-ul de şase milioane de evrei”! …

Sionisti 6 mln evrei

Asta, da,  veste! Odată cu eliberarea lagărului de concentrare „Auschwitz” în 1945, nimeni nu a văzut evrei acolo!

Dar cât de mult zgomot a fost făcut cu privire la „HOLOCAUSTUL de 6 milioane de evrei”, uciși în lagărele de concentrare naziste!

Mai ales atâtea țipete  se aud în legătură cu Auschwitz (Auschwitz), spun ei, evreii că cel mai mult  naziștii i-au omorât în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial!

Și, dintr-o dată adevărul aidoma unui balon de aer se înalţă de jos dintro mlaștină, se ridică deasupra , și dintr-o dată se descoperă că în timpul eliberării lagărului de concentrare nazist de către Armata Roșie nu a fost văzut nici un evreu acolo !!!

Acolo au fost văzuţi unguri, italieni, francezi, cehi, greci, iugoslavi, români, danezi, belgieni și cetăţeni sovietici din regiunile Leningrad, Kalinin, Vitebsk, Tula și Moscova, și din toate regiunile din Ucraina,  extrem de slăbănogi, cu semne de tortură.

Dar nimeni în același timp, n-au văzut niciun evreu în „Auschwitz”!

Mai mult decât atât, într-un document semnat pe 29 ianuarie 1945 de către un membru al Consiliului Militar al primului Front ucrainean, locotenent-generalul K. Krainiukov, este scris întrun rând  separat că în lagărul de concentrare conform mărturiilor unor întemniţaţi  au fost torturaţi, arşi, ucişi sute de mii de oameni.“

Sute de mii!

Despre MILIOANELE VICTIME niciunul dintre prizonierii din lagărul de concentrare Auschwitz nu au vorbit nicicând atunci! Pur și simplu nu existau, ceea ce ulterior a fost confirmat de către departamentul contabil al lagărului de concentrare, capturat de Armata Roșie!

2056045_800

Acest document a fost publicat de către ministrul Apărării rus Serghei Șoigu, la 27 ianuarie 2015, cu scopul de a demonstra falsitatea declarațiilor guvernului ucrainean, care a declarat că lagărul de concentrare „de la Auschwitz“ a fost eliberat de către ucraineni.

Fiți atenți! Despre prizonierii evrei din Auschwitz în raportul membrului Consiliului Militar al Primului Front ucrainean – nici un cuvânt!

Dacă da, din moment ce adevărul a ieşit la suprafață, evreii sunt acum obligați să returneze banii germanilor pentru frauda cu „Holocaustul de șase milioane de evrei”!
În timpul secolului al XX-lea, liderii evrei au încercat să speculeze pe tema Holocaustului de zeci de ori și numai după cel de-Al Doilea Război Mondial au reușit în această mare înşelăciune!

Acum, se pare că a sosit timpul pentru demascarea lui.

Tehnologia și evidența acestei mari fraude sioniste a fost dată publicităţii de New York Times, care apare în Statele Unite.

Începând cu 1869, în ziarul „New York Times”, în orice material despre careva conflict militar sau civil care se petrecea în lume, scriitorii evrei au publicat în mod obligatoriu o însemnare despre „Holocaustul de șase milioane de evrei”.

Ca urmare a acestor însemnări, mai mult de patruzeci (!) s-au adunat timp de peste 150 de ani !!!

2056045_800a

Și acest VIDEO, ne arată problemele ziarului „New York Times” pentru 1915-1945, în care au fost publicate articole cu cuvântul „Holocaust de șase milioane de evrei”. Autorul acestui videoclip  se întreabă pe bună dreptate: când și unde () au murit 6 milioane de victime ale Holocaustului?

Acest material este deja suficient pentru a începe procesul de demascare a acestei mari escrocherii evreiești a secolului XX în cadrul Curții Internaționale de Justiție și de a întoarce banii pe care iudeii i-au cerut ilegal poporului german drept compensație pentru uciderea a „șase milioane de evrei”, ceea ce nu a fost.

Și acest VIDEO despre un alt lagăr de concentrare”Auschwitz”, în care evreii trăiau destul de confortabil, aveau o piscină, un teatru și chiar șase orchestre simfonice !!!

Nu mă îndoiesc că este adevărat și acest lucru! Și dacă, în momentul eliberării Auschwitz de către Armata Roșie, acești evrei norocoși nu s-au găsit acolo, atunci, cel mai probabil, numai pentru că toți au fost duşi de acolo până în ianuarie 1945 de către organizațiile sioniste internaționale, care, începând din 1897, erau preocupate de crearea Statului Israel.
Anton Blagin, Murmansk